Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

src sorgulama tc kimlik ile

src sorgulama tc kimlik ile
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tc kimlik numarası ile src sorgulama

SRC belgesiyle ilgili işlem gerçekleştirmek, bilgilerini gözden geçirmek, belge dilekçe ve hak durumlarını denetlemek isteyenler turkiyegovtr sitesinden Tc kimlik numarası ve edevlet şifresi ile antre yapıp, edevlet uygulamaları bölümünde yer alan Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü ’ne, oradan Mesleki yeterlilik İşlemleri menüsü altındaki hizmet linklerine tıklayarak tüm işlemlerini yapabilirler

Demin edevlet şifresi almamış olanlar ise en yakın PTT şubesine gidip 1 tl karşılığında edevlet şifresini alacak ve bu parola ile siteye antre yapacaklar

Eğitim kurumlarında eğitim dönemlerini tamamlayarak sertifikaya adalet kazanan kişiler ise sınav başvurularını iki şekilde yapabilecekler;

1 Şahsen wwwturkiyegovtr üzerinden edevlet şifrelerini kullanarak,

2 Sertifika aldıkları Eğitim Kurumlarına başvurarak

* Eğitim kurumlarında eğitim dönemlerini tamamlayarak sertifikaya hak şampiyon kişiler sınava kişisel başvurma sürecinde ; Sınav Bilgileri Sorgulama, Sınav Başvurusu, Sınav Tatbik Sorgulama, Sınav Giriş Belgesi Sorgulama, Sınav Netice Belgesi sorgulama gibi hizmetlerden muamele etmek için en yakın PTT şubesine gidip TC Kimlik No larını beyan ederek 1 TL karşılığında eDevlet şifresi olmak zorundadırlar *

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt