Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ßakma sen bilirsn bida nerde ßulucakSaN bölé nickléRi...!

ßakma sen bilirsn bida nerde ßulucakSaN bölé nickléRi...!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ßakma sen bilirsn bida nerde ßulucakSaN bölé nickléRi! Bir karanlığım ben, İçimde her şeyi barındırabilen Herkesin korktuğu ürktüğü bir boşluğum ben Herkesin gördüğü fakat Ayrım edemediği, Orda bir yalnızlığım ben, Herkesin içinde olan fakat Övgü edemediği Orda bir yerlerde bir hayatım ben Herkesin sahip olduğu Fakat Kimsenin değerini bilemediği xxx Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM xxx Yaptığım yırtıLmış 1 a$kı yapı$trmaya çalışmak Paramparça oLmş 1düzenin çırpıLşLarını drdurmk xxx Tek kaLan 1 ben vaRm umut kaRardı bak yine Zaman akıp qideR bqn yaRm kaLan hayaLLere xxx Dur hdi qtme sev bNi yNiden kLdr o prdeyi siL hdi geçmişi xxx KaranLık herYer ilginç bi sahNe figuRan bensem başRoL nerde Yöneten kimdi ve qözLerm nemli YeniLen bndim qönLüm esir xxx AyrıLık kaLbine iNm$ oLmaLı Gece uykuLardn sıçRamaLısn GözLern hrkese bNi sormaLı Bu dfa kndini suçLamaLısn xxx Hni bşkasıyLa avunacaktn bNi 35 qnde unutacaktn Sen bnm ynımda yazdın,sıCaktın Kıştasn hasrete sarıLmaLısn xxx YaLanLarım bembeyaZsa qeRçkLerim kapkaRa xxx 1 qün deRdin ya hep0 qün bqnmü$ i$te ayRıLıkmı qeLdi yne son sözLer diLinde Son sonum budR aRtk sNden soNrası oLmaz Gözyaşmda btti bak aRtk kanda aKmaZ ! xxx giderken qüne$i qöTürdün kaRanLıktayım buL bNi xxx Vakt qeLdi qtmek qRk bzi bekLer yolculuk Sonda qeLdi susmak qRk UğurLa aRtk yoLcuNu xxx sessizlik haKm bu qece Ya$Lar tavRı koydu qözüme Sevdi btti çekti gtti Yne sensizLik çöktü üsTüüme​ Ték Dérdim YaLnısLıkty SéF Dién AkLımın Taa a* xD Hér Saman GüLünmés Yha AqLamak Lasım ßasén! arada bi kemerini sıkda düşmesin o sahte kişiliğin Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmasÜnLém öyLé yüréktéN séviorsaN aklı başndaN atacksN kmi yannda arıosaN öNcé içndé ßuLacksıN ßöyLédé güzéL qLüşüN yTéR 3 AşK BaSİtTİr OlUrSa NASİpTR OlMaSsA hassddiR xD Şiddet birdaha dhada qüvénmék bna düşéN kabLLéNmék zorda oLsa dnüp gtMéK ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurBaa öpMeM Lasım Adım SözLérimé KéfiL! Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé! KaFaMa TahKMaMSoNuNa ßahKMaMßéN aDaM oLmaM KaLBiMé ßaNa Laf VéRDi aRTıhK yargı etMééNLéRiN q*TüNü KaLdıRMıJak…!(H) KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım Karmakarışıklaşmaktayım! Kolaylık benden özür dilemeli gelmediği her gün için éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN ne alışılmadık dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda​Renk renk maskeLerim var Hayat GardoLabımda Büyüdü O minik kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık üstümé sevinç gömLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévinçLérim késmiyor ayakLarımı yérdén (Artık)Üzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér Bir bâvuL doLusu cümLé vάr défţérίmdé Yârâ bândı tutmâyâcâk kάdάr dérίn tümcéLérίm ♣♣♣♥♥♥♣♣♣ BiLiriM éLbétté, biLiriM âsLındâ sénin hiç oLMâdıgını, vé âsLâ da oLâMâyâcâgını lakin sizofréni dé tıpkı évciLik gibi yâLnız oynânMâz! ♣♣♣♥♥♥♣♣♣ Teskin etmeyecekti o sonbahar beni Ne seni ne de beni Çünkü eyLülü bRz eksikti YağmurLarım gecikti xxx İçinde ne oLduğunu biLmeden Bilmediğin kutuyu açMa ! xxx 1 qüN siyah Renqe soR Daima kaRanLık içiNi yakaR BembeYazdm kiRlendm TaşLandm yıLLandm qttim ! xxx A$kın qöZü âmâ oLabiLir fakat İnan bana kaRnı açTır İyi sindiriLmemiş 1 a$k Üçncü tekiLLere muhtaçtıR xxx 13550 Kaç tane oLdu ben uyuRken ? Güvendiğim dağLaR Kaç Kez yıkıLdı ?! SöLeme ! xxx Yeni 1 syFa açmak istedk sayFalar kopuktu xxx Krşı kıyıya vaRdıqımda miRacı buLdm Aynaya son 1 kere bakıp kndmi vuRdum YaLan tbiki yapamadm Korkağm evt Arada(bnde insanım ya) Korkarm evt !! xxx Benim keLam bnm Yaram büyk kanaR Senin yaRan kabuk tutar geçer xxx Hiç bişiden lezzet aLamıorum Ben kesiyorum fakat kanım değil koLLarımda ! xxx Bu kaLbimin 1 çözümü vaRsa fazla uzakta oLmaLı ! xxx $imdi sen uzakLarDa Bnde sahte tuzakLarda Sen yanında ba$kaLarLa ! Bn içimde sancıLarLa !! xxx $mdi dönmek istesende fazla qeç bunuN için Göz tarafından kadar kiLit vurdm kaLbime YORUMLARINIZI VE REPLERİNİZİ BEKLİYORUM  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt