Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ssd uyumluluğu hakkında

ssd uyumluluğu hakkında
0
122

Similar threads

Arkadaşlar benim ana kartım biostar g41d3b budur ben buna ssd almak istiyorum ama destekliyor mu onu bilmiyorum neye göre alabilirim bana bi yardımcı olabilirmisiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Bir oyun bilgisayarı oluştururken, çoğunlukla GPU'ya ve CPU'ya odaklanmış ve depolama ünitelerini geri plana atmış olabilirsiniz. Tüm datalarınız burada saklandığı için ve bilgisayarınızın performansını etkileyen en öneSpeakPicmli bileşenlerden biri depolama üniteleri olduğu için bu yapmamanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Selam arkadaşlar hp marka laptopum için bir ssd almayı düşünüyorum araştırma yaparken aşşağıdaki linkteki ssd ile karşılaştım kullanan bilen varmıdır alınabilecek bir ürünmüdür yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Selam arkadaşlar hp marka laptopum için bir ssd almayı düşünüyorum araştırma yaparken aşşağıdaki linkteki ssd ile karşılaştım kullanan bilen varmıdır alınabilecek bir ürünmüdür yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,398Kullanıcılar
AslannnnSon üye
Üst Alt