Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ßölümlere Ayrılmış HardDisk konusunda...

ßölümlere Ayrılmış HardDisk konusunda...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhbalar,

40 gb lık hdd iki bölüme ayrılmış durumda her iki bölümmde fat32 ile biçimlendirilmiş, ancak ben ikinci bölümü ntfs ile tekrar biçimlendirmek istiyorum bunu format atmadan nasıl yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim

Similar threads

Herkese Selam Arkadaşlar bende 80 gb samsung harddisk var, bu harddiskimde 8 mb cache mevcut bu harddiskime fdisk yapıp 2 ye böldüm, tabi doğal olarak 3 bir bölüm kalıyor 8mb lık bu alan bölümlenmemiş bir şekilde duruyor bu şekilde durduğunda o alan cache olarak kullanılıyormu? yoksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Selam Arkadaşlar Windows'a Format Atmadan Bi Disk Boyutunu Diğerine Ekleyebilirmiyiz Acaba Mesela C Diski 37 Gb D Diski 3 Gb Ben C Diskini 30 Gb Düşürüp D Diskini 10 Gb Yükseltmek İstiorum Format Atmadan Zaten Atamam CdRom Bozuldu Yenisini Alacam Not : Disk 40 Gb Harddisk İki Alana Tamamen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar p3 870mhz işletim sistemli asus cusl2c anakartlı bir bilgisayarım var üzerinde 40gb hdd ve 256x2 ram mevcut ben yeni bir harddisk, ekran kartı (256 veya 519) almak ve ram arttırmak istiyorum ama kaç gb ye kadar hdd leri destekler rami ne kadar artırabilirim, ekran kartı nekadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Merhaba arkadaşlar bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim Bilgisayarı yeni aldım Asus P5LD2 SE anakart ve 250 GB SATA harddisk aldım Daha öncedende 200 GB PATA harddiskim var İkisini de sorunsuz bi şekilde çalıştırmayı başardımİlk günler normal çalışıyordu Daha sonra SATA ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Harici HDD mizi daha bereketli uygulamak için neler yapmalıyız? Harici HDD de hangi dosya sistemini kullanmalıyım? FAT32 mi NTFS mi ? Harici HDD mi uzun zaman bilgisayara takılı kullanıyorum Bunda bir sakınca var mı? Harici HDD mizle beraberinde gelen USB kablosunun açık havada bir USB kablo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt