Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

standart vga belası yardım lütfennn

standart vga belası yardım lütfennn

Similar threads

ekran kartım silindi bilgisayar kendiliğinden standart vga denen baş belasını yüklüyor siliyorum bilgisayar kapanıp açılınca tekrar yüklüyor onun yüzünden, amd driver yüklüyorum olmuyor aynı sorun daha once de format attığım da olmuştu yardım lütfen oyun felan oynayamıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ekran kartım silindi bilgisayar kendiliğinden standart vga denen baş belasını yüklüyor siliyorum bilgisayar kapanıp açılınca tekrar yüklüyor onun yüzünden, amd driver yüklüyorum olmuyor aynı sorun daha once de format attığım da olmuştu yardım lütfen oyun felan oynayamıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
acer aspire 4710g modeli dizüstüm bu gün servisten geldi üzerinde ati 2400 xt ekran kartı var ama aygıt yöneticisinde bu Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı diye görünüyor bunu bir türlü çözemiyorum driverlarını yüklediğim halde! ne yapabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
prensesime ad arıyorum yardım edin lütfennn kız ismi arıyorum forumprensesimeisimariyorumyardimedinlutfennn5c4b56be82ab3gifalt :bathbaby: Bathbaby :bathbaby: kızlar 5 aylık hamileyim allah nasip ederse bir kızımız olacak teyzeleri ad bulamıyorum aklımızdaki isim ecrin daha güzel tercihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaslar merhabalar VGA driver lazım Nia fx5500 a uygun Oyun oynayamıyorum driveri bulamadım dowland sitesi verebilecek varmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt