Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı sorunu

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı sorunu
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
acer aspire 4710g modeli dizüstüm bu gün servisten geldi üzerinde ati 2400 xt ekran kartı var ama aygıt yöneticisinde bu Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı diye görünüyor bunu bir türlü çözemiyorum driverlarını yüklediğim halde! ne yapabilirim

Similar threads

Merhabalar Umarım derdime bir çare bulabilirsiniz Öncelikle Acer Aspire 5100 Serisi birnotebook aldım ve 2ci yılıma girdim 1 kere anakart yanması yaşadım ve de teknik servise gitti geldi makinam herhangi bir değişiklik olmadı ama son 23 aydır acayip bir kasma oluyor her konuda pc geç açılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt