Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Star TV dizisi Benim Tatlı Yalanım için final kararı verildi

Star TV dizisi Benim Tatlı Yalanım için final kararı verildi
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
star_tv_dizisi_benim_tatli_yalanim_icin_final_karari_verildi_1576563075_7201.jpg

Star TV'de yazın başlayan ve 7 ayı arkada bırakan Benim Tatlı Yalanım serisi için final kararı verildi.

Yaz serisinde yayın hayatına başlayan ve ekran macerasında 7. aya giren Benim Tatlı Yalanım serisi için, seyirciyi üzen bir karara imza atıldı. Başrolünde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun nokta aldığı seri, düşük reytingleriyle dikkat çekmeye başladı.

VPFbA_1576562980_8909.jpg

Son olarak 26. kısmı yayınlanan girişim için, final kararı alındı. Serinin, 28. kısmıyla final yapmasında karar kılındı. Bu durum, Benim Tatlı Yalanım serisi seyircisini nispeten üzdü.

KR6CM_1576563038_9838.jpg

Similar threads

Star TV'de yazın başlayan ve 7 ayı geride bırakan Benim Tatlı Yalanım dizisi için final kararı verildi. Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan ve ekran macerasında 7. aya giren Benim Tatlı Yalanım dizisi için, seyirciyi üzen bir karara imza atıldı. Başrolünde Furkan Palalı ve Aslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi için final kararı verildi. Can Yaman, son zamanlarda kibirli tavırlarıyla eleştiriliyordu. Star TV'nin geçtiğimiz yaz başlayan ve aralıksız devam eden dizisi Erkenci Kuş için seyircisini üzen bir karar verildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi için final kararı verildi. Can Yaman, son zamanlarda kibirli tavırlarıyla eleştiriliyordu. Star TV'nin geçtiğimiz yaz başlayan ve aralıksız devam eden dizisi Erkenci Kuş için seyircisini üzen bir karar verildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Star TV'nin argümanlı serilerinden Evlat için final kararı alındı. Star TV'nin yakın vakitte başlayan ve başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Ateş'in taraf aldığı serisi Evlat için, final kararı alındı. Seri, 18. kısımda final yapacak. Salı akşamları yayınlanan serinin son kısmı, 28 Ocak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Başrolünde Ayça Bingöl, Parıltı Fettahoğlu ve Mehmet Aslantuğ'un nokta aldığı Kardeş Evlatları serisi için final kararı verildi. Dizin hayranları ise karar önünde şaşkın. Star TV'nin geçtiğimiz dönem başlayan draması Kardeş Evlatları için final kararı alındı. Ayça Bingöl, Parıltı Fettahoğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt