iltasyazilim
FD Üye
Starbucks Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*2 yumurta
*125 gram oda sıcaklığında margarin
*1, 5 çay bardağı pudra şekeri
*Kuru üzüm dilediğiniz kadar
*1 adet vanilya
*1 adet kabartma tozu
*1 yemek kaşığı su
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 tatlı kaşığı nescafe gold
*Bir çimdil tuz
*Aldığı kadar un ben 3 su bardağı kullandım
Starbucks Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba marifetli hanımlar Starbuck kahvelerini hepimiz severiz hele yanındaki atıştırmalık dilim kurabiyesini tatmayan yoktur Çok lezzetli kurabiye tarifiyle geldim size hadi başlayalım o zaman ??
1
*Oda sıcaklığında olan margarinimizi ve diğer malzemelerimizi yoğurma kabına alıyoruz ve hamurumuzu yoğuruyoruz
*Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
*Ben kuru üzüm 1 su bardağı kullandım ve ayıklanmış hazır satılan çekirdek içi kullandım
*Siz ceviz damla çikolata da koyabilirsiniz
*Streç filmi tezgahınıza serin hamuru üzerine dökün ve elinizle şekil vererek resimdeki gibi sarın
*Sonra derin dondurucuda 45 dakika dinlendirin
*Hamur iyice dinlendirildikten sonra derin dondurucudan çıkartıp bıçakla dilimleyin
*Fırın tepsimize sıralayın
*Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirelim
*Kahve çay yanına inanılmaz yakışıyor tavsiye ederim deneyin derim Şimdiden Afiyet olsun ????
*2 yumurta
*125 gram oda sıcaklığında margarin
*1, 5 çay bardağı pudra şekeri
*Kuru üzüm dilediğiniz kadar
*1 adet vanilya
*1 adet kabartma tozu
*1 yemek kaşığı su
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 tatlı kaşığı nescafe gold
*Bir çimdil tuz
*Aldığı kadar un ben 3 su bardağı kullandım
Starbucks Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba marifetli hanımlar Starbuck kahvelerini hepimiz severiz hele yanındaki atıştırmalık dilim kurabiyesini tatmayan yoktur Çok lezzetli kurabiye tarifiyle geldim size hadi başlayalım o zaman ??
1
*Oda sıcaklığında olan margarinimizi ve diğer malzemelerimizi yoğurma kabına alıyoruz ve hamurumuzu yoğuruyoruz
*Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
*Ben kuru üzüm 1 su bardağı kullandım ve ayıklanmış hazır satılan çekirdek içi kullandım
*Siz ceviz damla çikolata da koyabilirsiniz
*Streç filmi tezgahınıza serin hamuru üzerine dökün ve elinizle şekil vererek resimdeki gibi sarın
*Sonra derin dondurucuda 45 dakika dinlendirin
*Hamur iyice dinlendirildikten sonra derin dondurucudan çıkartıp bıçakla dilimleyin
*Fırın tepsimize sıralayın
*Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişirelim
*Kahve çay yanına inanılmaz yakışıyor tavsiye ederim deneyin derim Şimdiden Afiyet olsun ????