Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Stardollda Nasıl Şifre Değiştirilir

Stardollda Nasıl Şifre Değiştirilir
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Stardollda Nasıl Şifre Değiştirmek

Eğer şifreni unuttuysan başlangıc sayfasındaki Şifremi Unuttum? linkine tıklaman yeterli Eğer mevcut şifreni değiştirmek istiyorsan, Hesabım sekmesinden Ayarlar sec ve şifreni buradan değiştir

Similar threads

Stardollda Nasıl Parola Başkalaşmak Eğer şifreni unuttuysan açılış sayfasındaki Şifremi Unuttum? linkine tıklaman yeterli Eğer mevcut şifreni değiştirmek istiyorsan, Hesabım sekmesinden Ayarlar seç ve şifreni buradan değiştir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
Instagram şifremi unuttum diyorsanız sorununuz için ilk başta telaş duyabilirsiniz fakat sizlere instagram şifre yenileme nasıl yapılır anlatıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olması sayesinde platform şifre unutmalara karşı kolayca gerçekleştirebileceğiniz özellikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenirim Facebook Şifrenizi Unuttuysanız şifre antre panelini görüyorsunuz Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz bölümün aşağıda Şifreni mi unuttun yazısını göreceksiniz daha sonra size mail adresini soracaktır mail adresinizi yada cep numaranızı girerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Riot Games tarafından geliştirilen ve birinci sefer 2009 yılında yayınlanan League of Legends ya da kısaca LoL, dünyada en sevilen çevrimiçi çok oyunculu oyunların başında geliyor. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de tanınan olan LoL oyuncuları, oyuna giriş yapmak için bir kullanıcı ismine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
434
Wolfteamda Şifre Nasıl Değiştirilir Yardım Wolfteamda Şifre Değiştirme Wolfteamda Şifre değiştirmek icin şu yolu izleyin: Oyunu acın Hesabım bolumune girin Hesap ayarlarını tıklayın Şifre değiştirme bolumunden şifrenizi değiştirebilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt