Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Stardollda Nasıl Şifre Değiştirilir

Stardollda Nasıl Şifre Değiştirilir
0
347

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Stardollda Nasıl Parola Başkalaşmak

Eğer şifreni unuttuysan açılış sayfasındaki Şifremi Unuttum? linkine tıklaman yeterli Eğer mevcut şifreni değiştirmek istiyorsan, Hesabım sekmesinden Ayarlar seç ve şifreni buradan değiştir *

Similar threads

Stardollda Nasıl Şifre Değiştirmek Eğer şifreni unuttuysan başlangıc sayfasındaki Şifremi Unuttum? linkine tıklaman yeterli Eğer mevcut şifreni değiştirmek istiyorsan, Hesabım sekmesinden Ayarlar sec ve şifreni buradan değiştir
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Wolfteamda Parola Nasıl Değiştirilir Yardım Wolfteamda Parola Değişiklik Wolfteamda Şifre değiştirmek için şu yolu izleyin: Oyunu açın Hesabım bölümüne girin Hesap ayarlarını tıklayın Şifre değişiklik bölümünden şifrenizi değiştirebilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Wolfteamda Parola Başkalaştırmak Resimli Wolfteamda Parola Nasıl Değiştirilir Resimli Anlatım Wolfteamda Parola Başkalaştırmak için başta yapmanız gerekenler şöyle arkadaşlar Site logosunun anında aşağı bulunan butonlardan Hesabım butonuna tıklıyoruzAçılan Sayfada Profil Ayarları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
stardollda calınıp email i değiştirilen hesap nasıl geri alınır Oncelikle Şifreniz calındıysa şifrenizicalan kişi mutlaka msn onayını değiştirmiştir cunku stardoll'dan şifremi unuttuma basıp yeni şifre alabilirsiniz Msn onayını değiştirdiyse calankişi msn onayını değiştirmeden once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
stardollda çalınıp email i değiştirilen hesap nasıl geri alınır Öncelikle Şifreniz çalındıysa şifreniziçalan kişi mutlaka msn onayını değiştirmiştir çünkü stardoll'dan şifremi unuttuma basıp yeni şifre alabilirsiniz Msn onayını değiştirdiyse çalankişi msn onayını değiştirmeden önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt