iltasyazilim
FD Üye
Pratik ve kolay bir şekilde Steak Mushroom Pie için tarif
MALZEMELER
1 kg bonfile
2 adet orta boy soğan
400 gr mantar
1 diş sarımsak
100 gr gravy sos(yada koyulaştırılmış et suyu) tuz
karabiber
4 adet milföy hamuru
2 adet yumurta sarısı
HAZIRLANIŞI
Bonfileler kuşbaşı doğranır Geniş bir tencerede
sotelenir Daha sonra mantar ve soğanlar atılır tencereye Et suyunu çekinceye kadar sotelenir ve et suyu eklenir 30 dakika orta ateşte pişer En son bir tepsiye bir kat milföy dizilir üzerine yapılan karışımdan bir kaşık bir kat milföy üzerine karışımdan ve son milföyü de kattıktan sonra milföyün üzerine yumurta sarısı sürülür ve 200°C ısıtılmış fırında 15 dakika milföylerin yüzeyleri kızarana kadar pişirilir Tepsiden kare bir şekilde kesilir tabağa
alınır üzerine kendi sosu dökülür Mevsim sebzeleri ile servis edilir
MALZEMELER
1 kg bonfile
2 adet orta boy soğan
400 gr mantar
1 diş sarımsak
100 gr gravy sos(yada koyulaştırılmış et suyu) tuz
karabiber
4 adet milföy hamuru
2 adet yumurta sarısı
HAZIRLANIŞI
Bonfileler kuşbaşı doğranır Geniş bir tencerede
sotelenir Daha sonra mantar ve soğanlar atılır tencereye Et suyunu çekinceye kadar sotelenir ve et suyu eklenir 30 dakika orta ateşte pişer En son bir tepsiye bir kat milföy dizilir üzerine yapılan karışımdan bir kaşık bir kat milföy üzerine karışımdan ve son milföyü de kattıktan sonra milföyün üzerine yumurta sarısı sürülür ve 200°C ısıtılmış fırında 15 dakika milföylerin yüzeyleri kızarana kadar pişirilir Tepsiden kare bir şekilde kesilir tabağa
alınır üzerine kendi sosu dökülür Mevsim sebzeleri ile servis edilir