Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Steam den mobil ödemeyle oyun alamıyorum

Steam den mobil ödemeyle oyun alamıyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar daha 1,2 ay öncesinde steamdaan mobil ödeme yapıyordum ancak artık ''BU İŞLEMİ TURKCELL FATURASINI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI ÖDİYEN FATURALI TURKCELL ABONELERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİR'' hatası alıyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik sürdürdüğü işgale karşı dünyanın farklı sektörlerinden tepki geliyor. Apple, Microsoft, Google gibi platformlardan sonra şimdi de bağımsız oyun geliştiricilerinden Ukrayna için oyun kampanyası geldi: Itch.io platformundaki 1000’e yakın oyun sadece 145 TL’den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar bu konuda cahilliğime verin steam den birkaç oyun satın alacağım mesela kredi kartı bilgilerini girip oyunu satın aldıktan sonra elime ne şekilde ulaşıyor oyun ? steam hesabına gelip anında yükleyebiliyor muyuz yoksa hesaptan oyunu indirme işlemi mi yapıyor ? teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Valve'ın oyun platformu olan Steam, düzenli olarak ayın en çok satılan oyunlarını duyuruyor. Bu liste yeni çıkan ve bir anda yıldızı parlayan oyunları da içeriyor. Ancak bu kez, hiç beklenmedik bir oyun haziran ayının en çok satanları listesine girmeyi başardı. Genelde yetişkinler için anime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Popüler oyun servisi Steam, mobil uygulamasını değiştirmeye karar verdi. Çok daha şık ve kullanışlı bir tasarıma geçiş yapacak olan Steam uygulaması, beta programıyla birlikte bu tasarımı test etmenize fırsat tanıyor. İşte yeni Steam’i test etmek için yapmanız gerekenler. Steam mobil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt