Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

steam eşyasını satabileceğim oyun arıyorum???

steam eşyasını satabileceğim oyun arıyorum???

Similar threads

Selamın Aleyküm abilerim ablalarım ben steam dan cs go yu güncellemeye bastım fakat 1 saat bekledim güncellemediİnternetten araştırma yaptım steam ı sil tekrar yükle diyoSildim yükledim bu sefer steam ı kuruyorum çalıştıra basıyorum steam güncelleniyor diyor 1 2 dakika sonra ise hata veriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Sevdiği oyunları oynayarak para kazanmak her oyuncunun hayali. Aylık geçiminizi yapabilecek kadar olmasa da Steam, oyunculara para kazandıracak birkaç yola sahip. Çok sayıda Steam oyunu, oyunculara koleksiyon kartlarını, Steam ve kozmetik ürünlerini satarak para kazanma fırsatı sunuyor. Yeteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
selam arkadaşlar, fps oyunu arıyorum varmıdır veledlerin ve hilelerin olmadığı veya az olduğu(olmayan oyun kalmadı zaten) oyun ? Bide oyundan en büyük beklentim güzel silah skinlerinin olması sade gösterişsiz silah türlerindeki fps ler hiç dikkatimi çekmiyor efenim bu arada Cs go denedim onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Hazır eve kapanmışken pek çok kişi arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamaya başladı. Discord'a bağlanıp sevdiğimiz arkadaşlarla büyük mücadelelere girerek sosyalleşebiliyoruz. Peki, Steam'de oynadığımız hangi oyunlardan para kazanabiliriz biliyor musunuz? Bugün sizlere Steam'de size para kazandırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
CS: GO severlerin mutlaka yaşamış olduğu sorunlardan biri olan cs go ağına bağlanıyor hatası birçok oyuncunun canını sıkmış ve oyuncular bu durumdan kurtulmak için çeşitli çözümler aramaya başlamışıdır. Eğer siz de cs go ağına bağlanıyor uyarısı ile karşılaşıyorsanız çözüm bulmak için en doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt