Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Steam fiyatı 50 TL olan oyun, Epic Store’da ücretsiz oldu!

Steam fiyatı 50 TL olan oyun, Epic Store’da ücretsiz oldu!
0
120

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
maxresdefault-rScc_cover.jpg

Steam üzerinden fiyatı 50 TL olan oyun Hello Neighbor, bir müddet için Epic Store'da fiyatsız.

Steam fiyatı 50 TL olan oyun, Epic Store’da fiyatsız oldu!

Eğer bulmaca çözmeyi seviyorsanız bu oyun tam da size nazaran. Zımnilik ve aksiyon cinsinde olan oyun Hello Neighbor, Steam üzerinden 50 TL üzere bir fiyat ile satılıyor. Gelgelelim Epic Store'un yılbaşı ikramı mealinde fiyatsız olarak sunduğu 12 oyundan biri olan Hello Neighbor şu an için fiyatsız.

Hello-Neighbor-feature-672x372.jpg

Boyut olarak yaklşalık 5GB nokta kaplayan Hello Neighbor, mevzu olarak komşumuzun hanesinin bodrumunda sakladığı beğenilmeyen sırları ortaya çıkarmak ile uğraştığımız gizem dolu bir endişe oyunu olarak önümüze çıkıyor. Garip tuzaklarla dolu olan oyun, yapay zeka sayesinde yapmış olduğunuz hamleleri öğrenerek, bir sonraki hamlenize karşı yeni hamleler geliştiriyor. Bu sayede oyun siz ilerledikçe daha da zorlaşıyor ve daha çokça ilerleyebilmek için daha farklı düşünmeniz gerekiyor. 

Çizgi film tadında olan oyunda, tıpkı devranda Türkçe lisan desteği de mevcut. Oyunu indirmek istiyorsanız tez etmenizde yarar var, çünkü oyun yeni yıla girdiğimiz birinci gün fiyatlı olmaya devam edecek.

Minimum sistem gereksinimleri
  • Bellek: 6 GB RAM
  • İşlemci: i5 ve üstü
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: GTX 770 ve üstü
Önerilen sistem gereksinimleri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • İşlemci: i7
  • İşletim Sistemi: Windows 10