Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

steam is not runnig - ne yapmam gerek

steam is not runnig - ne yapmam gerek
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
internetten inversion diye bir oyun indirdim daemonn toools ile bilgisayarıma kurdum Ancak steam is not running diye bir hata veriyor

skidrow diye bir ***** dosyası var onuda üzerine 2 kez tıkladığımda sistem bilgisi açılıyor ne yapacağımı bilemiyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Herkese iyi forumlar Öncelikle şöyle başlamak istiyorum ben internetten torrent ile CoH tales of valor indirdim güzelce kurdum yüklemeden önce key istedi onuda netten tedarik ettim fakat oyunu kurdum crackı yaptım giriyorum 3 oyun farklı farklı açılıyor yani şöle giriyorum normal company of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba arkadaşlar Aktif bir steam kullanıcısıyım fakat steamda bir oyunu satın almadan önce ne olur ne olmaz korsan halini indirip açıp açmadığını kontrol ediyorum Bu gün arkadaşım ile CoOp Dead İsland oynayabilmek için ikimizde indirip oyuna giriş yaptık fakat steam üzerinden olmadığı için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Merhaba Arkadaşlar; Worms 3D yi kurdum (gerekli işlemleri yaptım,crac k) falan yaptım Drictx9 u da yükledim ama Logodan sonra oyun açılmadıSonra Sürücümün güncel olmadığını hatırladım:Atıden bir şeyler buldum ama kuramadım,hata veriyor(Zaten neyi buldum bende bilmiyorumCatalyst in yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt