Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Steam sorunu

Steam sorunu
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba ben steamde ride 2 oynuyordum başka bir arkadaşıma ride 2 de ayar yapmak için steam hesabını aldım sonra oyuna girdiğimde onun hesabı yoktu benim hesabım var sonra o kendi pc sinde girdiginde ise benim hesap gözüküyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu yaşayan varsa yardım etsin plzzz nasıl düzelir bu

Similar threads

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce pc için tasco marka gitar aldım ancak oyuna girdiğimde uzun notalarda whammy barı otomatik basılı tutuyo gösteriyo yani notayı kendiliğinden kalınlaştırıyor bunun için bir çözüm var mı ? Nasıl düzeltebilirim işletim sistem windows 7? Sanırım calibrate whammy diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Benim kullanıcı hesabım administratordüBen gene benzer hatayı tekraradım tabikide Yeni bir hesap daha açtım Derhal adminstratore yalnızca tehlikesiz modda girebiliyorum ve vista fln vardı onda bundan böyle yok yani windows alışılmış stil olmuş ve güvenli modda girdiğimde modemde ethernetusb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Hesabınıza giriş yapma esnasında oturum kapanıyor veya tam girdi girecekken birden beyaz ekran ile beraber facebook kapanıyor ise doğru yerdesiniz. Ayrıca çoğu insan giriş yapma esnasında şifre yazdığında ”biri hesabına giriş yapmış olabilir” gibi bir uyarı vermektedir. Korkutucu gelen biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
361
Merhaba Yaşım 15Kız arkadaşımda benzer 1 yıldır birlik olduğum kız arkadaşım var,dı 1 yıl içinde en fazla 35 kez ayrıldık oda maksimum 1 hafta sürüyordu barışıyorduk tekrar Sebebide şu annem öğrendi bi süre ara verelimtam 3 kere bu sebebi kullandı (kızın babası öldü yılında) Bende sesimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
İlk röportajını Cumhuriyet’e veren Nihal Olçok ile yeni başlayacak siyaset serüvenini, geçen hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı Twitter’dan yaptığı “Adil Öksüz” çıkışını ve dava süreçlerini konuştuk. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kuracağı partinin kurucular kuruluna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt