Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Steam yardım

Steam yardım
0
150

Similar threads

Steama unreal tournament 3 oyununu kurdum single playerde normal oynayabildiğim bilgisayar steam deki multiplayer unreal tournament 3 e girmiyor oyuna tıklıyorum masa üstünde bekliyor başka oyunlarımda var steamdan onlarıda sorunsuz oynuyorum ama unreala giremiyorum Sorun nedir bilen birileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba arkadaşlar adım deniz androide Tikitak adında basit bir oyun yapıp yayınladım ama destek bulamadım siz arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim 2 oyunum için model parası biriktirmem gerekiyor ve yaptığım oyunlar büyük indirmeler alırsa yaptığım oyunların nasıl yapıldığını anlatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
arkadaşlar lütfen yardım edin steamım kısıtlandı Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir Steam Destek hesabınıza bir başkası tarafından erişilmiş olabileceğinden şüpheleniyor Güvenlik önlemi olarak bu hesaba müdahaleleri geçici olarak kısıtlıyoruz Lütfen Steam Destek'e ulaşın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
yapana +rep vereceğim lütfen sorunsuz çalışan tek oyunum oydu o da bozuldu acil yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt