Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Steamım kısıtlandı

Steamım kısıtlandı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar lütfen yardım edin steamım kısıtlandı Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir

Steam Destek hesabınıza bir başkası tarafından erişilmiş olabileceğinden şüpheleniyor Güvenlik önlemi olarak bu hesaba müdahaleleri geçici olarak kısıtlıyoruz Lütfen Steam Destek'e ulaşın ki size yardımcı olabilelim

Hesabınıza tekrar erişim sağlamak için:

Steam Destek ile iletişim kurun ve bir destek görevlisi hesabın sahibinin size ait olduğunu onaylayıp hesap erişimini tekrar sağlasın Onaylama sırasında hesabınızdaki oyunların sahibi olduğunuza dair kanıt sağlamanız istenebilir

Daha fazla bilgi burada mevcut: Çalınmış Steam Hesabını Geri Almak SSS, Hesap Güvenliği Tavsiyeleri

Bu hesabın işlevselliği sahibi yetkilerini tekrar kazanana dek kısıtlanmıştır

Satın alma, hediye etme, takas, CD anahtarı etkinleştirme, VAC kullanan oyun sunucularında çevrimiçi oynama ve Steam Topluluğu'na ulaşım engellenmiştir arkadaşlar böyle diyor steam destek e mesaj gönderdim ama cevap gelmiyor yasal illegal iş yapmadım dolandırmadım hile kullanmadım asla 24 tane pahalı oyunum 100 lerce arkadaşım felan vardı lütfen yardım deprosyona girdim

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt