Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Steam'in Yeni Soundtrack Desteği, Büyük İndirimlerle Başladı

Steam'in Yeni Soundtrack Desteği, Büyük İndirimlerle Başladı
0
101

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_66320.jpg

Bu kadar yıldır oyunları kurduğumuz klasörlerin bir kenarında MP3 olarak yüklenen soundtrack albümleri nihayet hak ettiği spot ışığına kavuştu ve Steam'in yeni güncellemesiyle birlikte bu albümler hem kütüphanede farklı bir bölge kazandılar, hem de müzikleri direkt Steam içerisinden dinlemek de mümkün hale geldi. Kütüphanenizdeki bir soundtrack albümüne tıkladığınızda sağ tarafta açılan listeden albümü indirebiliyor, sonra da harici bir müzik çalar programına gerek duymadan Steam'in kendi müzik programı sayesinde bunları dinleyebiliyorsunuz.

İşte bu değerli güncellemeyi kutlamak ismine bir de indirim periyodu başlattı Steam ve yüzlerce soundtrack albümü 14 Şubat akşamına kadar indirimli olarak oyunseverlere sunuldu.

Çok satanlar listesinde elbette Bastion, Planescape: Torment, Baldur's Gate, Hollow Knight, Devil May Cry 5 üzere efsane isimler mevcut fakat liste bunlarla da hudutlu değil.

Steam başka bir güzellik olarak da indirim sahifesine bir radyo eklemiş ve indirim devri bitene kadar bu radyo hiç durmadan Valve oyun müzikleri çalacak.

Steam'in yeni soundtrack sistemi MP3 destekli, fakat dileyen geliştiriciler FLAC üzere yüksek kaliteli alternatifler de sunabilecek. Şayet daha evvelce satın almış olduğunuz soundtrack albümleri varsa, geliştiriciler bu albümleri yeni formata dönüştürdüklerinde kütüphanenizde otomatik olarak görünmeye başlayacaklar. Ben bugün baktığımda çok sayıda albümün kütüphaneme eklenmiş olduğunu gördüm, siz de bir denetim ediverin derim.

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt