Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Steve jobs ölümü hakkında twitterda kim ne söyledi

Steve jobs ölümü hakkında twitterda kim ne söyledi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Jobs'un Ölümü Twıtter'ı Kilitledi
Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ölümü Twitter'ı da kilitledi
Steve Jobs'un ölümü Twitter'ı da salladı

Apple ’ın kurucusu Steve Jobs'un ölümü Twitter'ı da kilitledi

Haberi duyan Twitter kullanıcıları hissettiklerini paylaştı Jobs ’ın ölümünün gerisinde milyonlarca insanın duygularını paylaştığı Twitter ’ın kurucusu Jack Dorsey, kendi başsağlığı mesajında, “Teşekkürler Steve yazdı

İşte bazı twitler:

Jeremy Bryan: Refah içinde yat Dünyayı 21 ’inci yüzyıla sen taşıdın

Jack Nicholson: Sevgili Steve Tanrı şüphesiz Windows dek iyi bir insan Ona takviye edebilir misiniz? Böylece hayat daha hoş ve basit ülkü kazanç

Jonathan Tejeda: Annemin iPad ’in ne olduğunu bildiğini söylemesi, Steve Jobs ’ın dünyada yaptığı etkiyi bana gösteriyor

Fajar Jay Fikri: Üç elma insanların hayatını değiştirdi: Adem ’in elması, Newton ’un elması ve Steve Jobs ’ın elması

Reina Hidalgo: Steve Jobs, sen olmasaydın bugün ailemizle ve sevdiklerimizle iletişim kuramazdık

DailyWordz: Steve Jobs neden farklı? Çünkü o hayalleri satmıyor fakat üretiyor

Brian Burgess: Teknoloji dünyası için üzücü bir gün Dünya koskocoman bir hayalciyi kaybetti

Darren Rovell: Steve Jobs, rahat içinde yat Çalışma masalarımızda, kulaklarımızda ve ellerimizde izini bıraktın

Nil Karaibrahimgil: Steve Jobs, elimize sihirsel elmalar bırakan büyük buluşçu, kolaylık içinde yat ve mümkünse yeniden gel

Yaşar Günaçgün: Rip Steve Jobs Yaptığın her şey için teşekkür ederim

Salih Kapusuz: Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ölümü dünya için büyük bir kayıp Teknoloji ve irtibat adına çığır açan büyük zeka Jobs'a insanlık namına yaptıkları için baki teşekkür ediyoruz

Berna Laçin: Düş değin uzakta, acilen evimde olacak kadar yakın, ürettiğin her şey icin teşekkürler Steve JobsVe en güzel söz SJ'un ardındaki söylenen: Üç elma insanların hayatını değiştirdi: Adem ’in elması, Newton ’un elması ve Steve Jobs ’ın elması

Gülben Ergen: ''Sağlıklı bir dilenci, hasta bir kraldan daha mutludur Steve Jobs

BurcuBaydur: Steve Jobs için çok üzgünüm (

SteveHills: Thank you for the difference Steve Jobs, 19552019 (Fark için teşekkür ederim)

TimzZ: Steve Jobs A huge loss to technology His products genuinely changed my life and I use them daily RIP StEVE (Teknoloji için büyük bir kayıp Onun ürünleri doğrusu hayatımı değiştirdi ve ben her gün onları kullanıyorum)

JeLiBoNss: Steve Jobsmekanın Apple olsun

Damon Lindelof: Garajında oturan her hayalci ve dünyayı değiştirebilecek değin deli olan herkes adına, seni özleyeceğiz

Adrian Kessler: Seni özleyeceğiz Steve Jobs İneklerin dünyasında çok can sıkıcı bir gün

Perry Opel: Steve Jobs sen bir öncüydün Seni kesinlikle çok özleyeceğiz

Jenna Molby: Steve Jobs, sen icat kelimesine yeni bir anlam kattı

Salman Rushdie: Birincil Apple Mac ’ime kavuştuğum günden beri Steve Jobs ’ın kurduğu dünyaya aşığım Gerçekliğin en çok iyi mimarlarından biriydi Refah içinde yat

Arnold Schwarzenegger: Steve hayatının her gününde California rüyasını yaşadı Dünyayı değiştirdi ve hepimize ilham verdi

Dennis Haskins: Bir kişifarklılık yaratabilir Tanrım sen Steve Jobs ’ı kutsa ve yanına kabul et

Emma Kennedy: Ilk Olarak iPod ’u gördüğümde gözlerime inanamamıştım Bize Ay ’ı bir çubuğun içinde verdin Rahat içinde yat

Jim Carrey: Steve Jobs şahane bir adamdı Hard disk ’imde sonsuza değin yaşayacak

Nisha Ezzati: Bu adam neslimizi ve çağımızı ebediyen değiştirdi Kolaylık içinde yat Steve Jobs

Richard Blackden: Bir sonraki Steve Jobs ’ı nerede bulacağız?

Eos Chater: Steve Jobs ’ın ölümü karşısında tek kelimeyle şok oldum O benim hayatımın elmasıydı

Dave Addey: Steve Jobs olmasaydı, kariyerim olmaz ve bütün Apple sanayisi var olmazdı Teşekkür Ederim Steve

Nicki Minaj: Eğer Steve Jobs ’ın ölümü hakkında bir şaka zeka duyarsam, deliririm O adam dünyayı değiştirdi ve hastalıklı şakalar yerine getirmek gülünç yok

Kye Sones: Bizi teknolojide ileriye götüren bir efsane ve yenilikçiyi kaybettik Rahat içinde yat

Daisy Mcandrew: Dünyayı onun fikirleri ve başarılı olmadan düşünemiyorum Geride bu değin büyük bir elma damgası bırakmak ne değin etkileyici

Suhel Seth: Tanrılar Dünya ’ya ölçülü olma ve yenilikle tekrar bir görüş atmalı Apple onlara da erişecek… Cennette Huzur içinde yat Steve Jobs

Matt Galligan: Steve Jobs, teknolojinin çirkin dünyasına dokundun ve onu güzelleştirdin

Hürriyet *

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt