Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

stories about food özeti

stories about food özeti

Similar threads

stories about food fiyatı lazım hemde hemen bana ozet gonderir misin Cevap: stories about food ozeti stories about food fiyatı 5 TL dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Roman özetinin nasıl yazıldığını bilmiyorum en iyi forum bana nasıl olduğunu açıklar demi Cevap: Roman özeti nasıl yazılır? Okuduğunuzu anlamanın bedensel göstergesi özet çıkarabilmektir Özetleme, bir bakıma metni kısaltma işlemidir Ancak bu kısaltma metindeki temel hedefi, ana düşünceyi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
GAİA TEORİSİ (Maxime Chattam) Özeti, Konusu, Karakterleri ve Okur Yorumları gaia teorisi kitap özeti maxime chattam gaia teorisi özet 1549299982 1549299982...
Cevaplar
0
Görüntüleme
265
Nano teknoloji hemen şimdi epeyce yeni olduğundan, bu teknolojinin insan ve çevre üstünde yaptığı negatif etkiler konusunda etraflıca bir çalışma yapılmamıştır Bu müşteri kaynaklara ulaşmak istediğinizde oysa epeyce üstünkörü ve konuya fazla kısa olarak değinilmiş bilgilere rastlayabiliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İlya'nın Güvercinleri Kitap Özet Hans Bender Kitapları İlya'nın Güvercinleri Kitap Tanıtım İlya'nın Güvercinleri Kitap Fiyatı İlya'nın Güvercinleri Hans Bender Gürer Yayınları Öykü Dizisi 224 sayfa ISBN: 9755785222 Baskı Tarihi: Kasım 2010 Etiket: 14,00 TL Standart İlya'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt