Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Roman özetinin nasıl yazıldığını bilmiyorum en iyi forum bana nasıl olduğunu açıklar demi
Cevap: Roman özeti nasıl yazılır?
Okuduğunuzu anlamanın bedensel göstergesi özet çıkarabilmektir Özetleme, bir bakıma metni kısaltma işlemidir Ancak bu kısaltma metindeki temel hedefi, ana düşünceyi ve...
Nano teknoloji hemen şimdi epeyce yeni olduğundan, bu teknolojinin insan ve çevre üstünde yaptığı negatif etkiler konusunda etraflıca bir çalışma yapılmamıştır Bu müşteri kaynaklara ulaşmak istediğinizde oysa epeyce üstünkörü ve konuya fazla kısa olarak değinilmiş bilgilere rastlayabiliyoruz...
İlya'nın Güvercinleri Kitap Özet Hans Bender Kitapları İlya'nın Güvercinleri Kitap Tanıtım İlya'nın Güvercinleri Kitap Fiyatı
İlya'nın Güvercinleri
Hans Bender
Gürer Yayınları Öykü Dizisi
224 sayfa
ISBN: 9755785222
Baskı Tarihi: Kasım 2010
Etiket: 14,00 TL
Standart İlya'nın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.