Paylaşım için teşekkürler. Video'da yer alan URL + MAC içeriğinin aynısını denemiş olmama rağmen sonuç alamadım muhtemelen çok eski bir adres geçerliliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca fark ettiğim detay ise; MAC List eklediğimizde, klasör içerisinde gelen .txt dosyasında program yazarı MAC adreslerini şu şekilde ayarlamış;
00_1A_79_B0_00_00:0
00_1A_79_B0_00_01:0
00_1A_79_B0_00_02:0
00_1A_79_B0_00_03:0
Malum bizim bildiğimiz üzere MAC adreslerinde _ tire bulunmaz. Dolayısıyla kendi eklediğimiz .txt dosyası içeriğinde bulunan adresler tarama sırasında eksik ve hatalı taranıyor. Belki de adresleri düzeltmenin bir yolunu bulmalıyım. (ChatGPT ile olabilir) Veya bu içeriği Configurations dosyası içerisinden yeniden ayarlamak gerekiyor ki; Bildiğimiz 00:1A:79:AF:F7:5B iki noktalı adresleri kesintisiz tarayabilsin.

Eksik tarama hatası: 00:1A:79:AF:F7:5B (iki noktalı taramada da eksik sonuç veriyor bu da kontrol aşamasında sonuç vermemekte)

Dosya ile beraber gelen MAC List. Combo sonuç ekranı _ tire şeklinde. Video'da ki sonuçlara göre başarılı oluyor.
Edit:
ChatGPT yardımıyla Python üzerinden dönüştürücü hazırladım. Yukarıda bahsettiğim gibi MAC listesinin _ tire olması gerekiyor ve sonunda :0 yer almalıydı. Bu siteden bulduğum güncel MAC listleri, programın istediği şekilde ayarladım. Hali hazırda ise çalışan bir URL + MAC adresini gerekli yerlere (Configurations & Combo List .txt) yerleştirdim. Amacım eğer varsa ayrıca farklı sonuçlar vermesini beklemek ve bilerek yerleştirdiğim yemi ortaya çıkarmaktı. Sonuç olarak program yemi yuttu, istediğim veriyi ortaya çıkarmış oldu. Programdan daha verimli yararlanmak için güncel MAC list ve Socks4 Proxy bulmamız gerekiyor. Klasör içerisinde yer alan her şey eski ve çalışmıyor.