Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Street Racing Syndicate

Street Racing Syndicate
0
261

Similar threads

Haziran ayı içerisinde Ultima Underworld ve Syndicate, GOG’da satıştan kaldırılmıştı. Açıklamada “yayıncının isteği üzerine” deniliyordu -ki bu yayıncı da Electronic Arts oluyor. Kimileri bunun, oyunları Origin’e özel olarak sunmak için yapıldığını düşünürken kimileri de acaba bu oyunlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Slm arkadaslar oncelikle iyi gunler ben bir oyun indirdim World Racing 2 Youtube de izledigim videolar kadariyla arabalar da ic kamera vr ve araba ekleme var bn arabalari indirdim ama yukleyemedim exe var aciyorum kurduktan sonra soyle bir hata veriyor `Unable To locate World Racing 2 directory...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
EA, Haziran ayında Ultima Underworld ve Syndicate oyunlarını dijital olarak alınabildikleri tek yer olan GoG'dan kaldırmıştı. GoG bunu "yayıncının isteği üzerine" diye duyurmuştu ama Electronic Arts'ın onlarca yıllık oyunlarla ne alıp veremediği olduğunu kimse anlamamıştı. Bundan yaklaşık 1.5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Haulinde otobüs yamasını yükleyince güzel otobüslerin hızı yavaş oluyorHızını arttırmak için ilk önce oyun içinde oynayacağınız otobüs veya tır seçin ve oyunu kaydedinsora belgelerim18 WoS Haulinsave içindeki game dosyasını not defteri ile açıyoruz ve bazı değerleri değiştireceğizhepsini okuyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt