Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Stres Atıcı Oyun

Stres Atıcı Oyun
0
335

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Stres Atıcı Oyun Nasıl Oynanır

Eğlenceli stres atıcı oyunlardan birisi daha sizlerle eğlenmek için hemen oyunumuza başlayın iyi eğlenceler dilerizStres atmak istermisiniz? Sandalye üzerindeki robotumuzu karşıdaki seçtiğiniz bölüme gönderiyorsunuz Gerginlik atıyorsunuz oldukça eğlenceli ve şen bir oyun olduğunu göreceksiniz *

Similar threads

Stres Atıcı Oyun Nasıl Oynanır Eğlenceli stres atıcı oyunlardan birisi daha sizlerle eğlenmek icin hemen oyunumuza başlayın iyi eğlenceler dilerizStres atmak istermisiniz? Sandalye uzerindeki robotumuzu karşıdaki sectiğiniz bolume gonderiyorsunuz Stres atıyorsunuz oldukca eğlenceli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Daha önce, sizi keyifsiz toplantılardan, trafik sıkışıklığından veya hiddet nöbetlerinden kurtaran bir süper kahramanınız olmasını istediniz mi ? Bu yazıyı okuduktan daha sonra bu dilekten artık vazgeçebilirsiniz çünkü; kendi süper kahramanınız kendiniz olabilirsiniz Aslında herkes stresli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bir insan neden Darkest Dungeon oynar? Ya size ciddi söylüyorum, bu oyunu bitirdiğimde bile bir kazanmışlık hissiyatı hissetmiyorum. Biten her bölümle birlikte “Çok şükür bugün de ayaktayız. Elimiz kolumuz kırık; paramız yok. Moralimiz yerlerde ve herkesten nefret ediyoruz ama yıkılmadık. Belki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Günün yorgunluğunu üzerimizden atmak, eğlenmek ve kafa dağıtmak da dâhil olmak üzere birçok sebepten dolayı oynadığımız oyunlar, aslında üstümüzde büyük bir etki bırakabiliyor. Severek yaptığımız bu aktivite, tercihlerimize göre farklı anlamlar içerebiliyor. Bizler de bazı oyuncuların neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Sinirlerine hakim olamayıp canlı yayında sinir krizi benzeri şeyler geçiren onlarca Twitch yayıncısı olmuştur. Biz de ekran karşısında bu sahnelere tanıklık ederken "amma abarttı" deriz, kendimiz oyun oynamaya başlayınca da aynı davranışları sergilemeye başlarız. Eğlenmek için adım attığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt