Su Altı Diyalogları balıkların hafızası 3 sn derler ya böyle diyaloglar dönüyor olmalı sana verdiğim 50 milyon borcu versene ne borcu? borcum morcum yok benim niye durup dururken borcum değil dedin ama? o kadar demedim ne demedin? (by selçuk erdem) memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? (bayar) aa günaydın karıcım! ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım aa günaydın bayan! sen kimsin lan?? aa günaydın karıcım! bir saniye ne işin var yatağımda? günaydın! ben yatıyorum iyi geceler anlatın bakalım ara sıra herşeyin end başındayım gibi oluyor, hekim? size de oluyor mu? anlatın bakalım vay hacı naber? ooo baba selamlama 3 saniye sonra vay hacı naber? ooo baba selam 3 saniye sonra vay hacı naber? ooo baba selam uc saniye tutsana bir iki, ikiden daha sonra kac geliyordu lan? ne kaci? anaaa mehmet denizkızına bak lan bi içim su be yeni galiba buralarda (akvaryumda bir tur atarlar) hişş oğlum denizkızına bak lan kimsin lan sen sen kime kimsin lan diyosun asıl sen kimsin (efkarlı balık rakı sofrasında ) ah ulann unutamıyorum be unutamıyorummm! abi boşver be unutursun neyi? ne neyi? bugün benim doğum günümdü kahrolası alıcı bi kerede unutma boşver nasıl olsa sen de unutucan neyi? abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara sen söyle ben aklımda tutarım abi balık hafızası 3 saniye filan yaz istersen neyi? ne neyi? (hahah ilahi ben balık mıyım lem denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım aklı sıra fatura bana girsin nası yedirdim fakat) abi ben sana numaramı vereyim yaz biyere arasın beni bi ara ? yok böylece bişi Ondan sonra abiciim Neyden daha sonra Ha??? Bişi mi dedin Kim? Kim kim? Aaa gelme peşimden be salak Ben bakkala gidiom sen kimsin nie peşinden geliim Ne bakkalı be bişi anlatıodun sen Ne anlatıyodum Kim? Kim kim?? Seni Seviyorum Sevgilim Kimi Seni Sen kim Ne seni Kim ne? Kimi sevion aldatıyon mu la beni yoksa Haydaaa nie ağlıyosun sen derhal Kim ağlıyo Sen!! Ne seni Evet seni diom seviyom diom Kim dio Eeeehhhhh E neye kızdın oysa sen hemen özel baskı