Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Su Bardağındaki Gokyuzu Mutlaka Bakın

Su Bardağındaki Gokyuzu Mutlaka Bakın
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Su Bardağına Sığan Dunya

Nasıl boyle bir fotoğraf oluşturulmuş bilmiyorum ama ortaya bir şaheser cıkmış Sizce de oyle değil mi?imagessubardagindakigokyuzumutlakabakin5aff8374b9bc4gif

imagessubardagindakigokyuzumutlakabakin5aff83787bdfe

Similar threads

Su Bardağına Sığan Dünya Nasıl böyle bir resim oluşturulmuş bilmiyorum fakat ortaya bir sanat eseri çıkmış Sizce de o kadar yok mi? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ayrılık şiirleri, ayrılık ile ilgili şiirler, ayrılık acısı şiirleri, ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
511
ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak guc verirdin bana Ama inandıramadım seni Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Bir Alışveriş Anatomisi Alışveriş kadınların vazgecilmezi Peki ya erkekler? Onlar da bu resimdeki gibi işteimageskadinveerkekalisveristemutlakabakin5aff83ebe3dcfgif Sizce de oyle mi? Yorumlarınızı bekliyoruz imageskadinveerkekalisveristemutlakabakin5aff83ed198d8
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
selena gomez Who Says ceviri Istiyorum herkesten olmaz Hey! Sen, ben guvensiz yaptı Ben yeterince iyi değildi soyledi Ama kim hakim olan Eğer kaba bir elmas olduğunuzda Sana bazı şeyler var eminim Kendiniz hakkında değiştirmek istiyorum Ama bana gelince, Istiyorum herkesten olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt