Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Su Başının Eşeği

Su Başının Eşeği
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Subaşının Eşeği

Eşeği kaybolan Subaşı, ateş puskurmuş:
Cabuk benim hayvanımı bulun, yoksa karışmam! Diye bağırmaya başlamış Herkesi bir telaş , bir korkudur almış Eşeği aramak icin dort bir tarafa dağılan Akşehirliler , yolda Hoca'ya rastlamışlar:
Aman Hocam, bize yardım et Yolda sahipsiz bir eşek bulursan hemen yakala n'olur
Eşek kimin?
Subaşının Demişler Hoca da: Peki ararımdemiş ve turku soyleye soyleye yolunu surdurmuş Karşısına cıkan bir koylu :
Hocam, boyle turku soyleyerek ne yapıyorsun? Deyince , Hoca:
Subaşının kaybolan eşeğini arıyorum! Demiş Adam , yine sormuş:
Peki , boyle turku soyleyerek eşek mi aranır a Hoca?
El elin eşeğini elbette turku soyleyerek arar Hele eşek zorla aranıyorsa Ustelik Subaşınınsa

Similar threads

Subaşının Eşeği Eşeği kaybolan Subaşı, alev püskürmüş: Çabuk benim hayvanımı bulun, yahut karışmam! Diye bağırmaya başlamış Herkesi bir telaş , bir korkudur almış Eşeği seslenmek için dört bir tarafa dağılan Akşehirliler , yolda Öğretmen'ya rastlamışlar: Aman Hocam, bize takviye et Yolda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Uzun Nasrettin Hocanın Fıkraları Nasrettin Hocanın Uzun Fıkraları YEMEĞİN BUGUSU PARANIN SESi Hoca Akşehir'de Kadılık vazifesini yuruturken karşısına iki adam cıkmış Birisi oteden beri cimriliği ile tanınmış, bir aşcıdır Oburu ise boynu bukuk bir fakir Aşcı sozu almış: Hocam demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Nasrettin Hoca Guzel Fıkralar abdessiz kılmıştım hoca bir gun ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağactaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş UZUNTUDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM? Birgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
En Guzel Nasrettin Hoca Fıkraları Abdessiz kılmıştım hoca bir gun ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağactaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş UZUNTUDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Nasreddin Hoca'nın İngilizce Fıkraları Nasrettin Hodja's donkey was stolen In stead of consolling, his neighbours were blaming him saying You should have locked the shed, Didn't you hear any noises? You should have tied the donkey securely Nasrettin Hodja listened patiently, for...
Cevaplar
0
Görüntüleme
419
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt