Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Su Böreği Tadında Mükemmel Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Mükemmel Börek Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Su Böreği Tadında Mükemmel Börek Tarifi İçin Malzemeler

*3 yufka

Sos:

*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağı maden suyu
*Yarım çay bardağı yada biraz daha az sıvı yağ (yağsız sevenler bence biraz daha az kullanabilir)
*1 yumurta

İç harcı:

*Peynir
*Maydanoz
*İsteğe göre değişebilir

*
Su Böreği Tadında Mükemmel Börek Tarifi Yapılışı Bir bütün yufkamızı tavaya koyuyoruz kenarları dışarda kalıyor, içine bir yufkanın yarısını parçalar halinde kaplıyoruz ve üzerine karışımımızdan biraz döküyoruz Üzerine böldüğümüz yufkadan kalanı da parçalayıp iç harcını koyuyoruz Karışımdan biraz daha dökerek son olarak bir yufkayı büyük parçalar halinde bölüp üzerini kaplıyoruz ve kalan sostan biraz daha döküyoruz, tavadan sarkan yufkaları da birleştirip kızartmak için ocağa alıyoruz ve arkalı önlü pişiriyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Su Böreği Tadında Nefis Bir Börek Kapama Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yufka Sosu için ; *4 yumurta *Yarım su bardağından biraz eksik zeytinyağı *Yarım su bardağı su *50 gram tereyağı eritilmiş İç harcı için; *200 gram peynir veya lor *Maydanoz *Karabiber *Pulbiber *Tuz Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Su Böreği Tadında Makarnalı Börek Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka *Yarım paket* kelebek makarna *Bir tutam maydanoz *1 kase lor peynir *1 yumurta *1 fincan sıvı yağ (kahve fincanı) *1 çay bardağı süt Su Böreği Tadında Makarnalı Börek Tarifi Yapılışı Makarnayı haşlıyoruz tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Su Böreği Tadında Börek (2 Yufka İle) Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yufka (ben yırtık yufkalarımı değerlendirdim) *1 yumurta *3 damla sirke *1 tatlı kaşığı un *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Yarım su bardağı süt *Yarım sise maden suyu İç harcı için; *1 kase peynir *Maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Su Böreği Tadında Nefis Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo yufka İç sos; *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı süt *2 yemek kaşığı yoğurt *2 tane yumurta *1 tane maden suyu *İsteğe göre kabartma tozu *İç malzemesi size kalmış ben beyaz peynir ve maydanoz kullandım Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Su Böreği Tadında Sodalı Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet hazır yufka *1 kase peynir *Maydanoz Sosu için: *3 adet yumurta *1 tane sade soda *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı süt *1 paket kabartma tozu Su Böreği Tadında Sodalı Börek Tarifi Yapılışı Fırın tepsimizi margarin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,139Kullanıcılar
negan61Son üye
Üst Alt