iltasyazilim
FD Üye
Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet yumurta
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı ay çiçek yağı
*6 adet yufka (isteğe göre değişir)
*250 gr peynir
*(İsteyen maydanoz da koyabilir)
Su Böreği Tarifi Yapılışı Yumurta, süt, ay çiçek yağı bir çırpma kabında çırpılır Ayrı bir kapta peynir küçük küçük parçalanır Fırın tepsisi yağlanır Bir adet yufka yırtılmadan yerleştirilir İsteğe göre yufkayı arttırabilirsiniz Daha sonra hazırladığım sosa yufkaları ikiye bölerek yerleştirdim Üç yufkadan sonra peyniri koydum ve tekrar ayni şekilde yufkaları yerleştirdim En son 200 derecelik fırında 2025 dk fırında pişirdim Nefis oldu Size de şimdiden afiyet olsun ??
*2 adet yumurta
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı ay çiçek yağı
*6 adet yufka (isteğe göre değişir)
*250 gr peynir
*(İsteyen maydanoz da koyabilir)
Su Böreği Tarifi Yapılışı Yumurta, süt, ay çiçek yağı bir çırpma kabında çırpılır Ayrı bir kapta peynir küçük küçük parçalanır Fırın tepsisi yağlanır Bir adet yufka yırtılmadan yerleştirilir İsteğe göre yufkayı arttırabilirsiniz Daha sonra hazırladığım sosa yufkaları ikiye bölerek yerleştirdim Üç yufkadan sonra peyniri koydum ve tekrar ayni şekilde yufkaları yerleştirdim En son 200 derecelik fırında 2025 dk fırında pişirdim Nefis oldu Size de şimdiden afiyet olsun ??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.