Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Su diyetiyle 16 kilo veren Rıza Kocaoğlu'ndan kötü haber!

Su diyetiyle 16 kilo veren Rıza Kocaoğlu'ndan kötü haber!
0
85

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
cukurun_alicosu_riza_kocaoglu_su_diyetiyle_16_kilo_verdi_1612252295_8122.jpg

Geçtiğimiz sene Bodrum'da çekilen kilolu manzaralarıyla çok konuşulan oyuncu İstek Kocaoğlu, o fotoğraflar sonrası sıkı bir diyete girdiğini açıklamıştı. Su diyetiyle 16 kilo veren oyuncudan korkutan bir haber geldi.

Su diyetiyle 16 kilo verdiğini söyleyen İstek Kocaoğlu, “Detoks ve tıpkı vakitte su diyeti yaptım. Su diyetiyle 15 günde 9 kilo verdim. 2 hafta su ve kahveyle beslendim. O devir boyunca bedenimde biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim’’ demişti.

Yeni imajı ile beğenilse de çok zayıfladığını bu halin kendisini yaşlı gösterdiğini söyleyenler de oldu. Oyuncunun yaptığı su diyetiyle ilgili konuşan Dr. Öğr. Üyesi Ayla Ünver Alçay, diyetin son derece tehlikeli olduğuna dikkat çekerek, 'Sadece suyla yapılan uzun müddetli terapötik diyet araştırmaları, prosedürün obezite tedavisi olarak kullanıldığı 1960'larda ve 1970'lerin başlarından sonra, vefat de dahil olmak üzere önemli komplikasyonların bildirilmesi ile azalmıştır.' sözlerini kullandı.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt