Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

şu haLimden ne kadar aciz oLabiLirdim ki..?

şu haLimden ne kadar aciz oLabiLirdim ki..?
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
şu haLimden ne değin aciz oLabiLirdim ama? dün yine seni gördüm rüyamda; sözde yanımdaydın, eLimi attım yoktun ve ne acayip üzerinden yıLLar geçti ve ben seni az önce gördüm yüzbinLerce kere bensizLiğe ağLamanın, döktüğün gözyaşLarının maddesel etkisi ara sıra dönüp küfreder gibi güLümsemeLerinin gerginLiği ve ya jurnal tekrarLarım sevgi sözcükLerini fakat ağzını açamamışLığın verdiği huzursuzLuğu tekrar aynı tebessümü görüyorum yaptığımız spor koşuLarı geLdi akLıma ve haLim yok diye yaLvarışLarım oysaki acımadan bastırıyordun şehrin her taşına ihtiyacın yoktu oysa koşmaya, peki ya vücudun değişmedi mi hiç? boyun uzadı mı yine? ya eLLerin; tutarken soğuk eLLerini bir başkasının , titrerken ve kaLbini titretirken kimLiği belirsiz bir duyguyLa hiç mi tırnakLarın uzamadı? haLa nasıL oLurda aynı kiLoda oLursun? ya kıyafetLerin? hiç mi eskimedi? en son aLdığım kazağa ayrıLırken akan gözyaşLarımız nasıL oLuyorda seneLere rağmen benzer nemini koruyor? buharLaşmasıdamı gerekmiyor? rüyaLarda tabiat mı bozuLuyor? aciz insanLarın aciz yöntemLeri iLe küfürLer ettim kendime kavga da acizLikti sana göre yok mi? peki ya seni o gece kaybetmemek için ağız dalaşı etseydim, şu haLimden ne değin aciz oLabiLirdim ancak? son sigaramı yakıyor ve yatıyorum birazdan görüşürüz alt uyku girerse gözüme veya hiç ayrıLmayız yeniden uyanmazsam! alinti  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt