iltasyazilim
FD Üye
Geçen yıl bir kıza aşık olmuştum (gerçek manada)Kızla zaten aramız fazla iyiydi nerdeyse yalnızca adının konması eksikti diyebilirimHep beraberdik, durmadan bakışırdık, tatlı tatlı atışırdık, muhabbet ederdik hatta beni öteki kızlardan fazla kıskanıyordu
Bende birgun bundan böyle zamanı geldi diye düşündüm ve açıldım
Aldığım yanıt:
Şimdiye değin hiçbir erkekle bu kadar yakın olmadım bu yaştan sonrada olamam bilmiyorum dediGözleri hafif ihtiyar gibi arkasını dönüp yoluna gitti
Bende aldığım cevabın ustelenecek bir kısmı olmadıgını dusunerek hiç üzerine gitmedim
Ama sınıfta hala daima bana bakıyordu, ben kolay unutmak için hiç konuşmazken gelip konuşmak istiyordu ve bir de hala beni kıskanıyordu
Yinede gidip tekrar birşey sölemedim
Benzer vakit zarfı içerisinde en yakın arkadasımda benzer duygular içerisindeymiş ona karşısında(ikimizde birbirinden habersiz)
Okul bitti yazın ortasında gelen haber:
En yakın arkadasımla beraberlermiş
Bunu duydugumda yıkıldım
Beni aramış anlatmak için lakin ulaşamamış
He bide eskiden bana her zaman derdi bu çocukla fazla takılmaYok ona benzedin değil onun tavırlaırını hiç sevmiyorum filan diye(en yakın arkadasım derken Uni'ye yeni baslamısım ve o sene için en yakın oydu işte)
Ben burda beni reddetmesini kınamadım hiç, kabul etmek zorunda deil ya
Tek yadırgadığım ben bu dek sevmişken reddedilirken olsun içten bir şekilde red edilmeyi haketmediğimi düşünmesi
Lakin bi kaç gün daha sonra msn'de karşlaştım ve dediği
Sen sadece dedin bıraktın ben nasıl inanayım senin beni sevdiğine
Meger arkadasım surekli ısrar etmiş ona kendini inadırmış
Bende dedim madem öyleydi neden bana çıkmaz sokaktan bozma bu cevabı verdin?
Sizce haksızmıyım? biraz dertleşelim :S
Bende birgun bundan böyle zamanı geldi diye düşündüm ve açıldım
Aldığım yanıt:
Şimdiye değin hiçbir erkekle bu kadar yakın olmadım bu yaştan sonrada olamam bilmiyorum dediGözleri hafif ihtiyar gibi arkasını dönüp yoluna gitti
Bende aldığım cevabın ustelenecek bir kısmı olmadıgını dusunerek hiç üzerine gitmedim
Ama sınıfta hala daima bana bakıyordu, ben kolay unutmak için hiç konuşmazken gelip konuşmak istiyordu ve bir de hala beni kıskanıyordu
Yinede gidip tekrar birşey sölemedim
Benzer vakit zarfı içerisinde en yakın arkadasımda benzer duygular içerisindeymiş ona karşısında(ikimizde birbirinden habersiz)
Okul bitti yazın ortasında gelen haber:
En yakın arkadasımla beraberlermiş
Bunu duydugumda yıkıldım
Beni aramış anlatmak için lakin ulaşamamış
He bide eskiden bana her zaman derdi bu çocukla fazla takılmaYok ona benzedin değil onun tavırlaırını hiç sevmiyorum filan diye(en yakın arkadasım derken Uni'ye yeni baslamısım ve o sene için en yakın oydu işte)
Ben burda beni reddetmesini kınamadım hiç, kabul etmek zorunda deil ya
Tek yadırgadığım ben bu dek sevmişken reddedilirken olsun içten bir şekilde red edilmeyi haketmediğimi düşünmesi
Lakin bi kaç gün daha sonra msn'de karşlaştım ve dediği
Sen sadece dedin bıraktın ben nasıl inanayım senin beni sevdiğine
Meger arkadasım surekli ısrar etmiş ona kendini inadırmış
Bende dedim madem öyleydi neden bana çıkmaz sokaktan bozma bu cevabı verdin?
Sizce haksızmıyım? biraz dertleşelim :S