Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şu Milas'ın İcinde

Şu Milas'ın İcinde
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şu Milas'ın İcinde

Yuksel, Milas Orta Okulu’nda okuyan korpecik guzeller guzeli bir kızdır İbrahim ise astsubay okuluna gitmeye hazırlanan bir delikanlı

İbrahim genc kızın guzelliğine hayran kalır ve ona delicesine aşık olur Aşkını kabul ettirebilmek icin aylarca okul cıkışlarında Yukseli bekler Her akşam onu evine kadar takip eder ve yolun sonuna geldiğinde arkasından buruk bir şekilde bakarak sessizce geri doner

Her karşılaştığında genc kıza aşkına ısrarla anlatır ama hicbir zaman karşılık bulamaz Tek taraflı platonik bir aşktır İbrahim’in aşkı Ote yandan kızın aile yapısıyla delikanlının aile yapısı arasında dağlar kadar fark vardır Ustelik Yuksel, İbrahim’e hicbir zaman yakınlık duymaz, hicbir zaman olumlu cevap vermez Durumu ailesine bildirir, rahatsızlık duyduğunu, onlem alınmasını ister

Gonlu genc kızın gonludur Sevmez sevmez

Ama işin icinde bir kara sevda vardır Zaten nedenleri olmasa bazı sevdalara kara sevdadenir miydi hic?

İbrahim’in Yuksel’e yaklaşması yasak, ama gonul ferman dinlemiyor ki Bir gun İbrahim’i Askeri okuldan ararlar Astsubay olmak icin her şey hazırdır İbrahim gitmeden once son kez Yuksel’in yolunu keser ve onu ne kadar cok sevdiğini defalarca soyler, ısrarla kendisini beklemesini ister Ama kızın cevabı her zamanki gibi cok sert ve net olur; Hayır! Seni istemiyorum Zorla guzellik olmaz

Bundan sonra her şeyi goze almış olan İbrahim kızın evinin kapısını zorlayarak acar, mutluluktan ve yaşamdan umidini kesmiş, gozu kararmıştır Elindeki bıcağı genc kıza defalarca saplar

Ortaokul oğrencisi guzeller guzeli, korpecik bir kız olan Yuksel hayatının baharında olumle kucaklaşır İbrahim ise sonucu biliyormuş gibi yanında getirdiği zehiri icerek kendi hayatına da sonlandırır ve acılar icinde can verir

Şu Milas'ın İcinde

Şu Milas'ın icinde ben bir tek guldum
Goncalarım acmadan soldum dokuldum
Gencliğime doymadan yar icin oldum
Hazan yaprağı gibi birden dokuldum

Gonul verdiğim kızın adı Yuksel'di
Can verirken feryadı da arşa yukseldi
Kabahat ne ondaydı ne de bendeydi
Alnımıza yazılmış bu bir eceldi (Alıntı)

858,496Konular
981,657Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt