Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Su Nasıl İçilir?

Su Nasıl İçilir?
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Su Nasıl İçilir? su nasıl içilir su nasıl içilmeli Sevgili melekler, başlık garibinize gitmesin, zira suyun da içilirken dikkat edilmesi gereken noktaları var Nedir bunlar diyor ve merak ediyorsanız, buyrun yazımıza 1549341757 1549341757 sunasilicilir5c59144213aebsunasilicilir5c59144213aebsunasilicilir5c59144213aeb Su içerken uyarı etmeniz gereken bir kaç öneri var bunlardan ilki suyu kafanıza dikerek içmenin yerine yudum yudum ağır ağır ve özellikle andırmak istiyoruzki sıhhat açısından bu fazla önemli mutlaka suyunuzu oturarak için Özellikle günlük su tüketim miktarını sekiz ile on bardak kadar olmalıdırYani günde içeceğiniz 2 yada 25 litre su ihtiyacınız olan suyun karşılanması için yeterlidirYeterince su içmeniz ardından kabızlık ve halsizlik gibi şikayetlerinizden kurtulacaksınız Suyun eksik içilmesiinn sorun olmasına karşılık pozitif su içemninde sağlığınıız olumsuz etkiliyeceğini sakın unutmayınFazla içilen su özelliklede 5 litreden fazla içeceğiniz su epeyce skaıncalıdırÇok içtiğiniz su sebebiyle böbreklerinizden mineral atımı başlayacaktır aşırı su içmekten de skınmalısınız kendinizi  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt