Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa arkadaslar 2 gun once cash çektim 3200 çarımı genıe ile kastıgım için neyse bugun genıe bitti power up storeden genıe alcaktım bi anda 3200 cashtan 73 cash kaldı :S hiç bişide almadım yani sebebini bilen varmı acaba
Arkadaşlar bence Otp ye hiç gerek yoktu tamamen gereksiz bir uygulama oldu sadece nttgame bu işten para kazanma derdindeydi sizlerde koxperleri engellemek adına atılmış bir adım zannettiniz nttgame çok iyi yalan söyler sizde inandınız olay bundan ibaret ben giremeyenlerdenim hala otp yi...
Bitcoin ilk olarak neredeyse tam 11 yıl önce ortaya çıktı ve şimdi de her zamanki gibi güçlü. Bugünlerde, sadece dünyanın ilk değil, aynı zamanda en pahalı, istikrarlı ve popüler kripto para birimi.
Bitcoin’nin harika bir yatırım olduğu söyleniyor ama gerçekten öyle mi? Kripto para birimi için...
Cash Flow Şarkısının sozleri
Cash Flow Şarkısı sozu
HAYATA KUSTUM
Yaşamak sorun oldu
Hayallerim kayboldu
Cash Flow doğdu
Bu gece olumune hissettim
Kiskanc gozleri mahvettim
Cigerime cektim
Koseme cekildim koc
Kefenin cebi bile bos
Guldum cok hos ya
Aydinliklara kossana evlat
Bize...
Kripto para piyasasında her gün el değiştiren fonların büyüklüğü göz önüne alındığında, kripto karıştırma hizmeti Tornado Cash'i (TORN) içeren bu cins en rezil olaylardan biri ile siber hata ve kara para aklama bol ölçüde bulunuyor.
Tornado Cash, Ethereum'da aklanan fonların %75'ini alıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.