Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şuayb A.S Duası

Şuayb A.S Duası
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şuayb (as)'in Duası

HzŞuayb Duası

Hz Şuayb , Medyen halkının duyarsızlığı ve tehditkar tavrı üstüne Allah'a tevekkül ederek O'na dua etti:

HzŞuayb Duası: Allah bizi ondan kurtardıktan sonra, bizim baştan sizin dininize dönmemiz Allah'a karşısında yalan yere iftira düzmemiz olur Rabbimiz olan Allah'ın dilemesi dışarıya, ona geri dönmemiz bizim için olacak meslek değildir Rabbimiz, ilim bakımından herşeyi kuşatmıştır Biz Allah'a tevekkül ettik 'Rabbimiz, bizimle kavmimiz aralarında 'Sen adalet ile hüküm ver,' Sen 'hüküm verenlerin' en hayırlısısın (A'raf Suresi, 89) *

Similar threads

hz Şuayb'ın Duaları hz Şuayb'ın Duası Medyen ve Eyke halkına peygamber olarak gönderilen Hz Şuayb, Allah'ın sınırlarını çiğneyen kavmini imana misafir etme etmişti (Araf Suresi, 85) Medyen halkının Hz Şuayb'a cevabı Nuh ve Lut kavimlerinin cevaplarından öbür olmadı Hz Şuayb'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Şuayb (as)'in Duası HzŞuayb Duası Hz Şuayb , Medyen halkının duyarsızlığı ve tehditkar tavrı uzerine Allah'a tevekkul ederek O'na dua etti: HzŞuayb Duası: Allah bizi ondan kurtardıktan sonra, bizim tekrar sizin dininize donmemiz Allah'a karşı yalan yere iftira duzmemiz olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
hz Şuayb'ın Duaları hz Şuayb'ın Duası Medyen ve Eyke halkına peygamber olarak gonderilen Hz Şuayb, Allah'ın sınırlarını ciğneyen kavmini imana davet etmişti (Araf Suresi, 85) Medyen halkının Hz Şuayb'a cevabı Nuh ve Lut kavimlerinin cevaplarından farklı olmadı Hz Şuayb'ın soylediklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Kur'an'da Kötüleme İle İlgili Ayetler Allah hakkında yalan uydurup iftira edenlerin kıyamet günü zanları nedir? Şüphesiz Allah, insanlara karşısında büyük ihsan (Fazl) sahibidir, fakat onların çoğu şükretmezler (YUNUS SURESİ 60) Bu, onların: Alev bize sayılı günler dıştan şüphesiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
HZ NUH O da Ben yenik düştüm, yardım et banadiye Rabb'ine dua etti (kamer 10) Nuh dedi ki: Rabbim Yeryüzünde hiçbir kâfir bırakma(nuh 26) Rabbim! Beni, anamı, babamı, evime inanmış olarak gireni, inanan erkek ve kadınları bağışla; zalimlerin de yalnız helâkini artır! (nuh 28) Nuh dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt