Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şubat Ayı Balık Burcu Yorumu

Şubat Ayı Balık Burcu Yorumu
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şubat 2019 Balık Burcu Yorumunuz
Şubat Ayı 2019 Balık Burcu Yorumları

Şubat Ayı Balık burcu yorumunuz Blık burcunu Şubat ayında neler bekliyor hepsi konumuuzn devamında Şubat Ayı Balık Burcu Yorumu 2019 sizlerle

Nihayet şans yuzunuze gulecek Gecen ay şans yıldızı Jupiter Kovadan cıkıp sizin burcunuza gecmiş durumda
Tabii bu sene her şey super demek isterdim sizin icin ama bunu demek icin erken bir bakıma Cunku disiplin ve kısıtlama yıldızı şu ara gecici bir sure sizi rahat bıraktı, bir sure sonra yeniden Başak burcuna donerek sizin yeni ve ani atılımlarınızı, girişimlerinizi denetleyecek
Uzun suredir burcunuzda kalan ani ve buyuk değişim yıldızı Uranus var biliyorsunuz ve bunun yanına verimli ve şansı acan ve ustelik de sizin oz yıldızınız olan Jupiter geldi şimdi Saturn gerceğini gormesem, onu bir kenarda bıraksam, Uranus ve Jupiterin kavuşumu olağan ustu bir şans derdim, bu kavuşum insanı ucurur, aklınıza bile gelmeyen super yeni şanslar gelir elinize, hatta belki dunya capında işlere adım atarsınız, adınızı cok geniş bir kitleye duyurursunuz derdim Veya, ne bileyim, hayallerinizden daha buyuk şanslara hazır olun derdim

Saturn varken, şans faktoru yetmez Hatalar şansı şanssızlığa donuşturur, buyuk bir onur beklerken, payınıza bir fiyasko duşebilir, veya iki alternatif arasında kalırsınız ve yanlış ata oynamanız, o guzelim super otesi şansı heba etmek olur ki, boyle bir şans insanın hayatında bir kere gelir dersem, kacırma olasılığı olan şansınızın ne olduğunu daha iyi anlarsınız
Yıla bu gerceğin farkında olarak devam edin ki, elinize gececek fırsatları akıl suzgecinden iyi gecirmeyi ihmal etmeden kararlarınızı verebilesiniz Evet, şansınız buyuk ama hata yapma olasılığınız da buyuk, cunku Uranus ve Jupiter insanı ruhen ucurur İcinizde hic olmadığı kadar bir enerji, bir guc duyarsınız ve bir değişim ve ozgurluk arzusu ve sabırsızlığı
Yani, şoyle tarif edeyim Bir genc duşunun, dahi olsun ama tecrubeden yoksun ve ustelik okumayı, calışmayı sevmiyor ve kimseyi dinlemiyor Ne olur bu kişi? O zekanın yuksek enerjisi kişiyi ya deli eder, ya cılgın, serseri ya da hasta eder Kullanılamayan enerji veya iyi ve doğru kullanılmayan enerji doner kişiyi yıkar Şimdi, sizde de boyle yuksek bir enerji var, bunu iyi bilin ve ona gore hareket edin derim Enerjinizi doğru ve iyi kullanın, doğru kanala yonlendirin derim
Yani, bir de 12 evinizde Kovada Neptun var ve 6evinizde Aslanda Mars var Bunlar duşunce ve ruhu etkileyen ve ruhsal ve fiziksel sağlığı direkt etkileyen evlerdir Kendinizi kandırmaya meyilli donemler olacak, ciddi kararları kafanız karışıkken veya işler muğlakken vermeyin derim
İşte, kıskanclıklar yaşayacaksınız, bu sizin arkanızdan dolap cevrilmesine neden olabilir veya tam tersi siz birilerinin arkasından işler cevirebilirsiniz Ne olursa olsun, bu işler gizli kalmaz, en gec yazın ortaya cıkar Entrikalı işler, ortamlardan uzak durun diyeceğim Ayrıca ruhsal yapınızı bozacak, depresyona sevk edecek anlamsız kişilerden, veya işlerden uzak durun diyeceğim Kafanızda sebepli sebepsiz kuruntular yaratmayın ayrıca

Bu ay guzel şeyler yazacağımı sandım sizin icin ama yıldız pozisyonlarına dikkatli baktıkca, uyarılarda bulunmak zorunda hissettim kendimi
Ayın ikinci yarısı kendinizi mutlu edecek ve rahatlatacak ortamlar bulabileceksiniz Bu arada, ayın sonlarında aşkta bir dedikodunun ortaya cıkması soz konusu gibi Ya da ne bileyim, belki de ilişkisi olanlar duygularını seslendirme imkanı bulacaklar İyi tarafıyla alırsak, aşkı daha acıkta yaşama imkanınız olacak Ve ilişkisi olanlar ilişkiyi daha ciddi boyuta taşımak şansı bulacaklar ve bir sure sonra evlilik planı yapmaya yonelecekler gibi

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt