Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Subay Rütbeleri Küçükten Büyüğe

0
116

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Küçükten Büyüğe Subay Rütbeleri

Küçükten Büyüğe Subay Rütbeleri sıralaması;
Teğmen
Üsteğmen
Yüzbaşı
Binbaşı
Yarbay
Albay

Büyükten Küçüğe Subay Rütbelerinin İşaretleri aşağıdaki gibidir

*

Similar threads

arkadaşımla balık almaya gittiğimizde arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp Bunlar tazemi?diye sormuştu Balıkçı da cevabı derhal yapıştırdı: Değil abla pil takıp oynatıyoruz´ Bizim oradaki Carrefour´un birincil açıldığı zamanlar Mağazada anlık indirim duyurularını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Inanılmaz AlıntılarGülmeye Hazırlanmış Olun ) Öğrencim, verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda; Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi Yanıtı böylece hoşuma gitti ama kızamadım Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
akla yatkın sayılarda koyma örnekleri AKILCI SAYILARDA SIRALAMA Fazla Rasyonel Sayıların Sıralanması: 1) Paydaları eşit olan mantıklı sayıların, payı büyük (küçük) olan rasyonel sayı diğerinden daha büyüktür (küçüktür) Misal : 75 ile 35 mantıklı sayılarını küçükten büyüğe içten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İşte ! aradığım kız bu Ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı, kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı Sonradan o hoş cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim Vicdan Azabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Türk Ordusu Rütbeleri nelerdir Türk Ordusu Rütbeleri hakkında data Kara Kuvvetleri; Mareşal Genelkurmay Başkanı Orgeneral Korgeneral Tümgeneral Tuğgeneral Albay Yarbay Binbaşı Yüzbaşı Üsteğmen Teğmen Asteğmen Astsubay Kıdemli Derece Derece Başçavuş Astsubay Başçavuş Astsubay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt