Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Suc ile ilgili ozlu sozler-Suc İle ilgili sozler

Suc ile ilgili ozlu sozler-Suc İle ilgili sozler
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Suc ile ilgili ozlu sozler,sucla ilgili sozler,sucla ilgili ozlu sozler,

* Sucun ustunlukler gibi dereceleri vardır ( Racine )

* Tilki tuzağa lanet okur, kendisine değil ( Balzac Blake )

* En buyuk suclar zaruri olan değil, fazla olanı elde etmek icin işlenir ( Arsitoteles )

* Toplum, sucu hazırlar, suclu onu işler ( Buckle )

Similar threads

Nefret İle İlgili Ozlu Sozler Nefret İle İlgili Ozlu Sozler Nelerdir Nefret de, gercek aşk gibi gunden gune artar (BALZAC ) Nefretler, fikirlerin değil, mizacların carpışmasından meydana gelir (BALZAC) Acıkca nefret etmek, asıl duşuncesini gizlemekten daha asil bir harekettir (CICERO)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sorumlulukla ilgili sozler , Sorumluluk ile ilgili ozlu sozler,sorumlulukla ilgili sozler,sorumlulukla ilgili ozlu sozler,sorumluluk hakkında sozler,sorumluluk uzerine sozler * El, ayağın calışmasından hoşnud değilse, sorumlu baştır ( Nizami ) * Yalnız yaptıklarınızdan değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Vicdan İle İlgili Ozlu Sozler Vicdan Ozlu Sozler Vicdanımız yanılmaz bir yargıctır, biz onu oldurmedikce Balzac Vicdan Allah'ın tatlı fısıltısıdır Edward Young Vicdan azabı, insanın icinde bir Cehennemdir Byron Vicdan denilen şey birisinin bizi gozlediğini ihtar eden histir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Şuphe İlgili Sozler, şupheyle ilgili ozlu sozler, şuphe ozlu sozler Şuphe İle İlgili Ozlu Sozler Şuphe, coğunlukla faydası olmayan bir ıstıraptır (Samuel Hohnson) Bu dunyada insanlar bir kere aldatılınca gercekten bile şuphe duyarlar (Hitopadesa) Dostlarımızdan şuphelenmek, onların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
ilkoğretim haftasıile ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ozlu sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ile ilgili ozlu sozler Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Ana ve babaların cocuklarına bırakacakları en buyuk miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,474Konular
981,221Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt