Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Suç işledi asılabilir

Suç işledi asılabilir
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kabahat işledi asılabilir 1548625822 1548625822 sucislediasilabilir5c4e27a268f25sucislediasilabilir5c4e27a268f25 http:fotocdncubegazetevatancomnewpicsnews1403201914161022766642 Meşhur aktör Ben Affleck'e İran'dan çok sert eleştiri Yönetmenliğini ve başrolünü Ben Affleck’in üstlendiği ‘Küfürbaz’ filmine İran’dan eleştiriler gelmeye devam ediyor 'İDAM EDİLEBİLİR' 11 Eylül için yazdığı komplo teorileriyle bilinen akademisyen Kevin Barrett, İran televizyonu PressTV için kaleme aldığı yazıda, Ben Affleck’in devlet ajanı olduğunu, çektiği filmle savaç suçu işlemekten idam edilebileceğini yazdı ‘Ağzı Bozuk’nun propaganda filmi olduğunu söyleyen Barrett, film doğruca ABD halkının İran’a karşısında başlatılacak savaşı destekleyeceğini iddia etti Barrett, “Ben Affleck ve diğer ajanlar İran’a karşı savaş suçu işlemekten adalet önüne çıkarılacak mı? İran’ın Küfürbaz’nun yapımcılarına açtığı dava iyi bir açılış olabilirsözleriyle davayı desteklediğini belirtti HOLLYWOOD'A İRAN DAVASI İran, İslam Devrimi’nin ardındaki ABD elçiliği baskını ve rehine krizini konu bölge Oscar ödüllü ‘Ağzı Bozuk’ ve buna benzer diğer Hollywood filmlerine dava açma kararını açıkladı Filmlere “ülke ile ilgili gerçekçi olmayan fikirler ürettiği ve İran’ın imajına zarar verdiği’ için dava açmayı planlayan İran, davayı Çakal Carlos lakaplı Ilich Ramirez Sanchez’in avukatı ve eşi Fransız Isabelle CoutantPeyte’nin yürütmesini istiyor ‘Küfürlü’ 3 dalda Oscar ödülü kazanırken, toplamda 55 adet ödüle değer görüldü  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt