iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
35 Su bardağı un
3 Adet haşlanmış patates
1 Su bardağı erimiş margarin
1 Adet yumurta
1 Tatlı kaşığı tuz
1 Paket kabartma tozu
Rendelenmiş kaşar peyniri
İçine:
Yarım kangal sucuk
1 Adet domates
1 Adet sivribiber
Hazırlanışı
Haşlanmış patatesi rendeleyin Un, 1 su bardağı erimiş margarin, yumurta, 1 paket kabartma tozu ve bir tatlı kaşığı tuzu karıştırın İyice yoğurun Hamurdan ceviz büyüklüğünde 12 parça koparın Bu arada iç malzemeyi hazırlayın Bunun için küçük doğranmış sucuğu kendi yağında kavurun Küçük doğranmış biber ve domatesle soteleyin Oval açtığınız hamurların içine sucuklu harcı koyun Hamuru rulo yapın Ay şekli verin Üzerine yumurta sarısı sürün Rendelenmiş kaşar peyniri serpin Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin
35 Su bardağı un
3 Adet haşlanmış patates
1 Su bardağı erimiş margarin
1 Adet yumurta
1 Tatlı kaşığı tuz
1 Paket kabartma tozu
Rendelenmiş kaşar peyniri
İçine:
Yarım kangal sucuk
1 Adet domates
1 Adet sivribiber
Hazırlanışı
Haşlanmış patatesi rendeleyin Un, 1 su bardağı erimiş margarin, yumurta, 1 paket kabartma tozu ve bir tatlı kaşığı tuzu karıştırın İyice yoğurun Hamurdan ceviz büyüklüğünde 12 parça koparın Bu arada iç malzemeyi hazırlayın Bunun için küçük doğranmış sucuğu kendi yağında kavurun Küçük doğranmış biber ve domatesle soteleyin Oval açtığınız hamurların içine sucuklu harcı koyun Hamuru rulo yapın Ay şekli verin Üzerine yumurta sarısı sürün Rendelenmiş kaşar peyniri serpin Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin