Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sucuklu Kuru Fasülye (Önceden Islanmadan)

Sucuklu Kuru Fasülye (Önceden Islanmadan)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Sucuklu Kuru Fasülye (Önceden Islanmadan) Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı kadar kuru fasülye
*1 büyük soğan
*1 parça kasap sucuk
*1 adet bulyon
*1 5 yemek kaşığı salça
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı kimyon
*Ve su

Sucuklu Kuru Fasülye (Önceden Islanmadan) Tarifi Yapılışı Önce kuru fasülyeleri düdüklü tencerede haşlıyoruz ve bir kaba alıyoruz( çok değil iyice yumuşatmayın)
Sonra düdüklü tencereye yemeklik doğradığımız soğanları ve bulyonu alıp kavuruyoruz, salça ve sucuğu ekleyip kavurmaya devam ediyoruz Sonra fasülyeleri ekleyip biraz daha kavuruyoruz baharatlarını ekliyoruz ve 7 su bardağı kadar su ilave edip düdüklünün ağzını kapatıyoruz Kaynadıktan sonra yaklaşık 20 dk pişiriyoruz
Ben eski düdüklülerden kullandım yaparken Siz kendi tencerenize göre pişme süresini ayarlayabilirsiniz
Öğrenci evinde sık yaptığımız, kolay ve lezzetli bir yemek Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt