Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sucuklu Kuru Fasulye

Sucuklu Kuru Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 5 su bardağı kuru fasulye
*2 baş kuru soğan
*3 tane sivri biber
*İstenilen miktarda sucuk ben yarım halka dana sucuğu kullandım
*3 tatlı kaşığı pul biber
*Tuz
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı tereyağ
*3 yemek kaşığı sıvı yağ

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeyi bir gece önceden sıcak suya koyup bekletiyoruz Aynı su ile suyu azsa ilave yapılabilir haşlıyoruz Fasulyeler yumuşamaya başlayınca ayrı bir tavaya tereyağı ve sıvı yağı koyup soğan ve biberi ince ince doğrayıp sucuğu da biraz kavuruyoruz İçine salça pul biber ekleyip biraz daha pişirip içine bir kepçe kadar su koyuyoruz Karıştırıp fasulye tenceresine sosu döküp tuz koyup kaynamaya bırakıyoruz İyice pisince ocaktan alıyoruz Afiyet olsunn ))

Similar threads

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 adet soğan *1 tane yeşil biber *1 yemek kaşığı salça (biber salçası da kullandım) *1 yemek kaşığı tereyağı *İstenilen miktar sucuk *Tuz, kırmızı biber Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeyi ıslatalım (ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *Yarım paket fasulye *çeyrek halka sucuk *1 yemek kaşığı tereyağ *3 yemek kaşığı sıvı yağ *2 adet yeşil biber *1 adet orta boy kuru soğan *Tuz, karabiber, Defne, 2 yemek kaşığı Salça Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeyi akşamdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sucuklu Sebzeli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 5 yemek kaşığı salça *1 kapya biber *2 orta boy soğan *1 halka sucuğun 13ü kadar sucuk (60 gr) *Sıvı yağ *Üzerini geçecek kadar su(miktarı size kalmış sulu sevmeyenler az koyabilir ) *1 5 tatlı kaşığı tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kuru fasulye *1 soğan *1 biber *1 yemek kaşığı Salça *sucuk *su *kırmızı toz biber *tuz Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Ben bunu 2 kişi için yaptım siz daha çok kişiye yapacaksanız malzemeyi artırabilirsiniz Öncelikle 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kuru Biber Ve Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kuru fasulye *1 kase küp küp doğranmış kasap sucuğu *3 tane kurutulmuş biber *1 tane soğan *1 yemek kaşığından az salça *Yeterince tuz *1 çay bardağı sıvı yağ Kuru Biber Ve Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt