iltasyazilim
FD Üye
Sucuklu Lokanta Kurusu Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı kuru fasulye
*1 soğan
*Yarım kangal sucuk
*2 yemek kaşığı tereyağ
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı biber salçası
*2 yemek kaşığı salça
*Tuz
*Karabiber
Sucuklu Lokanta Kurusu Tarifi Yapılışı Fasulyeleri geceden ıslatıyoruz Tereyağında rendelenmiş soğanı yakmadan kavuruyoruz Sucukları ekleyip hafif çevirip salçaları katıyoruz Salçayı da kokusu çıkana kadar kavurup fasulyeyi katıp onu kavurduktan sonra tuz ve karabiberi ekleyip üzerine sıcak su koyuyoruz Suyu fazla olup fasulyeler içinde yüzmemeli Düdüklü tencereye alıp fasulyenin cinsine göre en az 20 dk en fazla 30 dk pişiriyoruz Afiyetler olsun
*2 su bardağı kuru fasulye
*1 soğan
*Yarım kangal sucuk
*2 yemek kaşığı tereyağ
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı biber salçası
*2 yemek kaşığı salça
*Tuz
*Karabiber
Sucuklu Lokanta Kurusu Tarifi Yapılışı Fasulyeleri geceden ıslatıyoruz Tereyağında rendelenmiş soğanı yakmadan kavuruyoruz Sucukları ekleyip hafif çevirip salçaları katıyoruz Salçayı da kokusu çıkana kadar kavurup fasulyeyi katıp onu kavurduktan sonra tuz ve karabiberi ekleyip üzerine sıcak su koyuyoruz Suyu fazla olup fasulyeler içinde yüzmemeli Düdüklü tencereye alıp fasulyenin cinsine göre en az 20 dk en fazla 30 dk pişiriyoruz Afiyetler olsun