Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sucuklu Örgü Poğaca Ve Cepli Poğaca Tarifi

Sucuklu Örgü Poğaca Ve Cepli Poğaca Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sucuklu Örgü Poğaca Ve Cepli Poğaca Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı süt
*1,5 su bardağı sıvı yağ
*1 paket toz maya
*2 yemek kaşığı toz şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*2 yumurta sarısı üzerine beyazı

İçi İçin;

*Sucuk
*Kaşar peyniri
*Çörek otu
*Maydanoz

Sucuklu Örgü Poğaca Ve Cepli Poğaca Tarifi Yapılışı Malzemeyi koyup hamuru yoğuralım üzerini örtüp mayalandıralım mayası gelince hamurumuzu üçer üçer pazı yapalım sucuğu dilimleyelim üç pazımızı alalım örgü şeklinde aralarına sucuk koyarak örgü örelim fırın tepsimize dizelim ayni hamurdan cepli poğaçamızı yapalım hamurumuzu normal büyüklükte pazı alalım merdaneyle yuvarlak şekilde açalım çok büyük olmayacak arasına tereyağı veya sıvı yağı sürüp uçlarını birleştirelim tekrar yağ sürüp tekrar katlayalım fırın tepsisine dizip üzerine yumurta sarisi ve çörek otu serpip 180 derece fırında pişirelim not malzeme listesinde arasına sürmek için tereyağı veya sıvı yağı var not ben bu tarifleri beyhanın mutfağından aldım tarifler ayrıydı ama malzemeler aynıydı ben iki ölçü yaptım iki çeşite yetti arkadaşlar siz isterseniz bir ölçülük yapıp ayrı ayrı da yapabilirsiniz beyhanın mutfağına teşekkürler afiyet olsun

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt