Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Suda eriyen bikini

Suda eriyen bikini
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teknoloji her vakit iyi işler icin calışmıyorAlmanlar tarafından uretilen bir bikini suya girince eriyor
Suya girildiğinde kotu surpriz yapan bikini
imagessudaeriyenbikini5ad38449bfadf
Bikini suda 3 dakika icinde eriyip, giyen kişiyi cıplak bırakıyor Almanya'da şimdi gencler arasında yeni moda; Eriyen bikini
Eski sevgilisinden intikam almak isteyenler veya havuz partileri duzenleyenler suda uc dakika icinde eriyen bikini hediye ediyor

Jean Luc adlı genc eriyen bikiniyle sevgilisinden nasıl intikam aldığını şoyle anlatıyor;
'Lucy henuz 19 yaşında cok guzel sarışın bir kızdı Tanıştıktan sonra ona aşık oldum ancak 4 ay sonra aniden beni terk etti Benim intikamım cok acı oldu Doğum gunu icin ona eriyen bir bikini hediye ettim Doğum gunu partisi havuz başındaydı Benim hediye ettiğim bikiniyi giymişti Havuza girince uc dakika icinde cırılcıplak kaldı İntikamım cok acı olmuştu'
kaynak: chip online

Similar threads

Teknoloji her zaman iyi işler için çalışmıyorAlmanlar tarafından üretilen bir bikini suya girince eriyor Suya girildiğinde kötü sürpriz yapan bikini Bikini suda 3 dakika içinde eriyip, giyen kişiyi çıplak bırakıyor Almanya'da hemen gençler aralarında yeni moda; Eriyen bikini Eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2019 mayo ve bikini modelleri Trend 1: Straplez Bu bikini, sıradan ucgen bikiniler icin harika bir alternatif Yeni stillerde ve heyecan verici renklerde, ilginc baskılı straplezler plajların gozdesi olacak Ama goğusleriniz cok iriyse, bu modelden kacının Trend 2: Tek omuz Bu trend...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
En İyi Atasozler Dunyanın En İyi Atasozleri En iyi Atsozleri Dunyaca Unlu Atasozleri Belli duşman gizli dosttan yeğdir (Turkiye) Guzellik, tabiatın kadınlara verdiği ilk hediye, aynı zamanda geri aldığı ilk şeydir (Şili) İnsan dışı ile karşılanır, ici ile uğurlanır (Moğolistan)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
8 Eylul 1937 yılında Eskişehir'de doğdu Asıl adı Fahrettin Cureklibatur olan oyuncu sinemaya; Artist isimli derginin actığı yarışma sonucunda, vatani gorevini yaparken girdi Karate filmlerinin, polisiye ve tarihsel filmleri en tutulan oyuncusu oldu 1976 yılında cevirdiği Şahinadlı filmle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
14 Şubat Sevgililer Gunu Mesajları Sevgililer Gunune Ozel Mesajlar Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Sevgililer gununu kutluyorum Daha nice yıllara Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt