Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sudan Bıkmış Balıklar Dizisinde Selim'in Söylediği Şarkının Sözleri

Sudan Bıkmış Balıklar Dizisinde Selim'in Söylediği Şarkının Sözleri
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sudan Bıkmış Balıklar Dizisinde Selim'in Söylediği Şarkının Sözleri Selimin Sudan Bıkmış Balıklarda Söylediği Şarkı Sudan Bıkmış Balıklar Selimin Şarkısı Sevgili melekler, ekranlara yeni merhaba diyen dizilerden Sudan Bıkmış Balıklar ilgi ile peşine düşüp takip ediliyor Yeni dizide Selimin Sudan Bıkmış Balıklarda Söylediği Şarkı herkes tarafından çok beğenildi İşte Cem Karaca'ya ait Sudan Bıkmış Balıklar Selimin Şarkısı sözleri 1549247061 1549247061 sudanbikmisbaliklardizisindeseliminsoyledigisarkininsozleri5c57a2594c6adsudanbikmisbaliklardizisindeseliminsoyledigisarkininsozleri5c57a2594c6adsudanbikmisbaliklardizisindeseliminsoyledigisarkininsozleri5c57a2594c6ad Islak Islak Gecenin nemi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak nemli bakma böylece Gecenin nemi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak ıslak bakma böylece Saçını dök sineme derdini söyle Yeterki nemli ıslak bakma o kadar Saçını dök sineme derdini söyle Yeterki ıslak nemli bakma böylece Sürerim buluta tarlaları Yağmurları kelep göğün göğsüler Güneşte demlerim serin çaylığı Yüreğimden süzen o kadar bilirim Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeterki ıslak ıslak bakma öyle Ne olur nemli ıslak bakma böylece Sürerim buluta tarlaları Yağmurları kelep göğün göğsüler Güneşte demlerim serin çaplığı Yüreğimden süzen öyle bilirim Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeterki nemli ıslak bakma o kadar Ne olur ıslak ıslak bakma o kadar Yeterki ıslak nemli bakma böylece Ne olur ıslak ıslak bakma o kadar Cem Karaca  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt