Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sudan Haritası

Sudan Haritası
0
191

Similar threads

Sudan Bayrağı Sudan Ulke Bayrağı Resmi Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan, batıdan Orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
Sudan Nufusu 2019 Sudan Nufus Bilgileri 2019 Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sudan Haritas Sudan Ülke Haritası Sudan ya da resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Sudan Haritası MAPSudan HaritasıMAP *
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Mısırın Haritası Mısır Ulke Haritası Mısır ayrıca Mısır Arap Cumhuriyeti olarak da bilinir, Kuzey Afrika'nın Nijerya'dan sonra 2 kalabalık ulkesidir Nufusun buyuk bir bolumu Nil Nehri boyunca yerleşmiştir Kuzeyinde Akdeniz'e, doğusunda Kızıldeniz'e kıyısı bulunan Mısır'ın, batısında Libya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Sao Tome Ve Principe Ulke Haritası Sao Tome Ve Principe Coğrafi Haritası Sao Tome ve Príncipe ya da resmi adıyla Sao Tome ve Príncipe Demokratik Cumhuriyeti Orta Batı Afrika'nın Gine Korfezi acıklarında bir ada ulkesidir Bu ulke iki adadan oluşmaktadır Sao Tome Ve Principe Haritası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt