Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sudan Nüfusu

Sudan Nüfusu
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sudan Nüfusu 2019

Sudan Nüfus Bilgileri 2019

Sudan veya resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti veya Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, güneyden Güney Sudan, batıdan Orta Afrika Cumhuriyeti ve Çad, kuzeybatıdan da Libya'yla çevrilidir

2010 sayımına kadar nüfusu; 30,894,000

2019 Nüfusu: 42,248 milyon

2019 Nüfusu: 43,346 milyon *

Similar threads

afrika'nın en büyük ülkesi neresi,afrika'nın en büyük ülkesi sudan afrika kıtasının en büyük ülkesi SUDAN dır, Sudan (Sudan Cumhuriyeti), Afrika'nın en geniş ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sudan Bayrağı Sudan Ülke Bayrağı Devlete Ait Sudan ya da resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, güneyden Güney Sudan, batıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sudan Nufusu 2019 Sudan Nufus Bilgileri 2019 Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sudan Bayrağı Sudan Ulke Bayrağı Resmi Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan, batıdan Orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
Orta Afrika Cumhuriyeti Nüfusu 2019 Orta Afrika Cumhuriyeti Nüfus Bilgileri Orta Afrika Cumhuriyeti, Batısında Kamerun, kuzeyinde Çad, doğusunda Güney Sudan, güneyinde Kongo Cumhuriyeti ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti (Zaire) yer alan orta Afrika ülkesidir 2010 tahmini nüfusu; 4511000...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt