Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sudan Ülke Bayrağı

Sudan Ülke Bayrağı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sudan Bayrağı

Sudan Ülke Bayrağı Devlete Ait

Sudan ya da resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, güneyden Güney Sudan, batıdan Orta Afrika Cumhuriyeti ve Çad, kuzeybatıdan da Libya'yla çevrilidir

Sudan Ülke Bayrağı

Sudan bayrağı kenarında yeşil bir üçgen diğer kısımları Kırmızı siyah beyaz renklerden oluşuyor

*

Similar threads

Sudan Nüfusu 2019 Sudan Nüfus Bilgileri 2019 Sudan veya resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti veya Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, güneyden Güney Sudan, batıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
afrika'nın en büyük ülkesi neresi,afrika'nın en büyük ülkesi sudan afrika kıtasının en büyük ülkesi SUDAN dır, Sudan (Sudan Cumhuriyeti), Afrika'nın en geniş ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sudan Bayrağı Sudan Ulke Bayrağı Resmi Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan, batıdan Orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
335
Eritre Bayrağı Hakkında Bilgi Eritre Ülke Bayrağı Eritre ya da Eritre Devleti Doğu Afrika'nın kuzeyinde bir ülke Batıda Sudan, güneyde Etiyopya ve güneydoğusunda Djibouti ile çevrilmiştir Ülkenin doğusu ve kuzeydoğusu Kızıldeniz sahili boyunca uzanır Suudi Arabistan ve Yemen tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Sudan Nufusu 2019 Sudan Nufus Bilgileri 2019 Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt